عضو مجلس نمایندگان آمریکا: کمک‌های نظامی به اسرائیل باید محدود شود

تهران- ایرنا- ایلهان عمر عضو دموکرات کنگره آمریکا با بیان اینکه باید از همه اهرم‌های خود برای فشار بر رژیم صهیونیستی استفاده کنیم، تاکید کرد: کمک‌های نظامی به اسرائیل باید محدود شود.

به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد از سیاست‌های دولت جو بایدن در حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، گفت: بایدن رئیس جمهور آمریکا باید مسیر خود را در حمایت از اسرائیل تغییر دهد.

عمر در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: زمان آن رسیده است که از همه اهرم‌های خود برای فشار بر (رژیم) اسرائیل استفاده کنیم و کمک‌های نظامی به آن را محدود کنیم نه اینکه آتش یک نسل‌کشی فاجعه‌بار را شعله‌ور کنیم.

به گزارش ایرنا، برنی سندرز نماینده مجلس سنای آمریکا نیز پیش تر با بیان اینکه واشنگتن نباید در استفاده ابزاری از قطحی به عنوان یک سلاح بر علیه مردم فلسطین در غزه با رژیم صهیونیستی شریک باشد، تاکید کرد: سابقه (رژیم) اسرائیل در زیر پا گذاشتن حقوق بشر وحشتناک است.

نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت، در پستی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با اشاره به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه این رژیم موقتاً گذرگاه مرزی بیت حانون در شمال غزه را باز خواهد کرد تا کمک‌های بشردوستانه بیشتری وارد غزه شود، نوشت: با توجه به سوابق وحشتناکی که اسرائیل تاکنون در زیر پا گذاشتن حقوق بشر از خود به نمایش گذاشته است، خواستار انجام نظارت روزانه بر انجام دقیق تعهد نتانیاهو برای ارسال بیشتر کمک‌های بشردوستانه به غزه هستم.

سندرز در ادامه به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا یادآوری کرد که ارسال کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی باید مشروط بر اجرای دقیق تعهدات اخیر نتانیاهو برای گسترش ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شود.

نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت، تاکید کرد: واشنگتن تا زمانی که این بحران وحشتناک انسانی در غزه ادامه دارد، باید کمک‌های نظامی خود به (رژیم) اسرائیل را متوقف کند.

وی با بیان اینکه واشنگتن نباید در استفاده ابزاری از قطحی به عنوان یک سلاح بر علیه مردم فلسطین در غزه با رژیم صهیونیستی شریک باشد، خاطرنشان کرد: اکثریت شهروندان آمریکایی نیز از این موضع حمایت می‌کنند.

بکا بالینت نماینده دموکرات مجلس نمایندگان ایالات متحده هم پیش تر از رئیس جمهور آمریکا خواست تا فوراً انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

بالینت با انتقاد از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی از سوی دولت بایدن، اظهار کرد: در صورت ادامه گرسنگی فلسطینیان و قحطی در غزه و ممانعت (رژیم) اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، ارسال سلاح از سوی واشنگتن به تل‌آویو هیچ توجیهی ندارد.

همچنین جیسون کرو عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نیز پیش‌تر در این باره در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: از فاجعه انسانی وحشتناک در غزه از جمله قتل کمک‌کنندگان بین‌المللی وحشت‌زده شدم و نمی‌توانم از راهبرد نظامی فعلی (رژیم) اسرائیل حمایت یا چشم‌پوشی کنم.

این نماینده دموکرات ایالت کلرادو، افزود: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد اما این راهش نیست. قحطی گسترده و تلفات غیر نظامیان هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر جنگ نیست.

کرو تاکید کرد: من برای تغییر گسترده تاکتیک‌ها و افزایش کمک‌های بشردوستانه تلاش کردم اما هیچ‌کدام محقق نشد. یقین دارم بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل فقط زمانی پاسخ خواهد داد که آمریکا تصریح کند ما از راهبرد نظامی تهاجمی اسرائیل حمایت نمی‌کنیم.

کریس کونز سناتور آمریکایی نیز پیش تر اعلام کرده بود که کمک‌های نظامی به اسرائیل باید مشروط باشد در این صورت از آن حمایت خواهد کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha