۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳
کد خبرنگار: 3090
کد خبر: 85475131
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

جریمه بیش از یک میلیارد ریالی، فرجام قاچاق ظروف آشپزخانه

همدان-ایرنا- معاون قضائی تعزیرات حکومتی همدان از جریمه یک میلیارد و ۳۳۶ میلیون ریالی قاچاقچی ظروف آشپزخانه خبر داد.

محمد موسی فلاح روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان فامنین به پرونده قاچاق لوازم آشپزخانه شامل ۵۳ ست کتری قوری به ارزش ۶۷۲ میلیون ریال رسیدگی کرد.

معاون قضائی تعزیرات حکومتی همدان افزود: این شعبه پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متهم را به پرداخت ۶۷۲ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش تخلف محکوم کرد.

به گفته فلاح، همچنین شعبه به دلیل بیشتر بودن ارزش وسیله نقلیه از کالای قاچاق، متهم را معادل ارزش کالا کشف شده به پرداخت ۶۷۲ میلیون ریال جزای نقدی و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۳۳۶ میلیون ریال محکوم کرد.

وی ادامه داد: با گزارش ماموران پلیس امنیت اقتصادی پیرامون کشف محموله کالای قاچاق از یک خودرو سواری در محور گل تپه به کبودرآهنگ، پرونده این تخلف برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

ضبط خودرو سواری قاچاق در همدان

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از جریمه و ضبط خودروی سواری قاچاق خبر داد.

مرضیه یونسی گفت: پرونده نگهداری یک دستگاه خودر بنز قاچاق در شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز همدان به ارزش ۳۱ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: این شعبه پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط خودرو، متهم را با توجه به گذراندن چهار روز بازداشت به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۶۵۳ میلیون ریال و متهم ردیف دوم با توجه به گذراندن ۲ روز بازداشت به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۶۵۸ میلیون ریال و جمعا به پرداخت ۳۱ میلیارد و ۳۱۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یونسی گفت: با گزارش مأموران پلیس امنیت اقتصادی پیرامون کشف خودروی قاچاق، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مطالبه گری عمومی از ابزارهای تقویت نظارت موثر بر بازار

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت های مردم نهاد و مطالبه گری عمومی ابزاری موثر در راستای تقویت نظارت موثر بر بازار است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: براساس سیاست های تحولی ریاست محترم سازمان تعزیرات حکومتی، حضور میدانی موثر در بازار به عنوان یکی از ارکان اصلی فعالیت های تعزیرات حکومتی تعریف شده است.

یونس ادامه داد: در این راستا سازمان‌های مردم نهاد از جمله ظرفیت‌های عظیم مردمی اند که می‌توانند در عرصه‌های مختلف مدیریت و نظارت موثر بر بازار نقش آفرین باشند و به طور قطع اگر به دنبال نظارت درست بر بازار هستیم باید روحیه مطالبه گری در جامعه را تقویت کنیم که با توجه به ساختار و ماهیت سازمان‌های مردم نهاد که بر پایه مطالبه گری شکل گرفته اند این نهادهای مردمی می‌توانند به عنوان حلقه واسط بین توده جامعه و تعزیرات حکومتی نقش آفرینی کنند.

وی اظهار کرد: تقویت رویکرد ارتباطی، تعاملی و اطلاعاتی بین تعزیرات حکومتی و جامعه، نهادهای مدنی، نخبگان و شهروندان، تقویت ساز و کارهای نظارتی غیر رسمی و مدنی، استفاده جدّی از سازوکارهای کنترلی اجتماعی و فرهنگی از ملزومات نظارت موثر بازار و مورد تعقیب جدی تعزیرات حکومتی همدان است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha