۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۷:۴۰
کد خبرنگار: 1829
کد خبر: 83385822
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزایش سرقت و خشونت به دلیل شوک اقتصادی سال گذشته

کرمان - ایرنا - به گفته معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ۲ آسیب و جرم عمده سرقت، خشونت و منازعه در سال گذشته به دلیل شوک اقتصادی وارد شده به کشور افزایش یافته و شورای عالی امنیت ملی طرح ملی سرقت و کاهش خشونت را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش ایرنا، تقی رستم وندی شامگاه یکشنبه در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان کرمان افزود: نیروی انتظامی و شهرداری ها باید به نورپردازی شهری، استفاده از دوربین های کنترل و پایش تصویری توجه کنند زیرا در کاهش وقوع سرقت موثر است.

وی ادامه داد: برای نخستین بار در کشور در بحث‌های اجتماعی بویژه در حوزه آسیب‌های اجتماعی طبق تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی اولویت بندی داریم و بر اساس فرمایشات معظم له؛ اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، مفاسد اخلاقی و نقاط بحرانی موضوعات اساسی در حوزه آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی با اشاره به اینکه در خردادماه ۹۵ تقسیم کار ملی در شورای اجتماعی کشور به تصویب رسیده است، تاکید کرد: در این راستا پنج آسیب اولویت دار و بالغ بر ۲۰ آسیب دیگر شناسایی و دستگاه‌های اصلی، معین و همکار در این رابطه تعیین شده است و بر اساس همان تقسیم کار ملی، از خرداد ۹۵ تاکنون برنامه‌ها را پیگیری کرده‌ایم.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تاکید بر این مطلب که هر یک از بحث‌های آسیب‌های اجتماعی برای خود یک برنامه ملی دارد، گفت: دستگاه‌های متوالی هر موضوع در حوزه اجتماعی، طرح ملی مصوب دارند.

رستم وندی تصریح کرد: تدوین طرح جامع کاهش آسیب‌های اجتماعی از ۲ سال قبل آغاز شده و تا ۲ ماه آینده نتیجه کار در ۲ گروه فعال در این حوزه جمع بندی شده و این برنامه جامع به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود و بر اساس آن هر یک از دستگاه‌ها تکلیف خود در این زمینه را خواهند دانست.

وی خاطرنشان کرد: طرح دفاتر تسهیلگری در محلات حاشیه نشین اگر به خوبی پیگیری شود و بین سه تا پنج سال با جدیت و همکاری همه دستگاه‌ها استمرار یاید، جامع‌ترین طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد بود زیرا دفاتر تسهیلگری، بهترین ساز و کار برای رفع آسیب‌های اجتماعی هستند.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی برنامه و طرح زیاد داریم اما آنچه در این حوزه کم داریم، الگو و عمل است.

رستم وندی با اشاره به اینکه اعتبارات حوزه اجتماعی در سال گذشته در آخرین لحظات سال ابلاغ شد، ادامه داد: در سال جاری احتمال دارداعتبارات حوزه‌های اجتماعی کاهش یابد زیرا تاکنون نه تنها تخصیصی در این حوزه نداشته‌ایم بلکه ابلاغی هم در این زمینه انجام نشده است.

وی خاطرنشان کرد: باید در هر استان یک حرکت اجتماعی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی شکل گیرد زیرا اعتبارات دولتی بویژه در سال ۹۸ جوابگو نخواهد بود و باید از ظرفیت‌های خیران و سمن‌ها استفاده کنیم.

رستم وندی بر استفاده از ظرفیت صنایع رمان در حوزه اجتماعی نیز تاکید کرد و ادامه داد: در این استان با ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی موجود می‌توان مدل‌های موفق در حوزه اعتیاد را پیاده سازی کرد تا بسیاری از مشکلات مرتبط با آن حل شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به این مطلب که در حوزه ازدواج و طلاق نیز آموزش‌های پیش از ازدواج و مشاوره‌های قبل از طلاق به صورت جدی پیگیری شود، تاکید کرد: در حوزه حاشیه نشینی باید تلاش کرد که جمعیت این مناطق افزایش نیابد و اگر ما درباره توسعه اجتماعی این محلات صحبت می‌کنیم، نباید منجر به افزایش جمعیت این مناطق شود.

وی بر استفاده از ظرفیت روحانیت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر توسعه روستایی، نمی دانم چرا ظرفیت لازم برای افزایش اشتغال روستایی به کارگیری نمی‌شود.

۷۴۴۰/‌۳۰۲۹/‌‬ ۵۰۵۴

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha