به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز،در این مطالعه، محققان میزان مصرف شیر را در 60 فرد بزرگسال به مدت یك هفته مورد بررسی قرار دادند.
محققان سپس اسكن های مغزی افراد را مورد مطالعه و سطح آنتی اكسیدان گلوتاتیون (glutathione) را كه بطور طبیعی در سر تولید می شود، بررسی كردند.
این مطالعه نشان داد كه سطح glutathione در افرادی كه بیشترین میزان مصرف شیر را دارند، بیشتر و در نتیجه خطر ابتلاء به آلزایمر در این افراد كمتر است.
یانگ كوهی استادیار نرولوژی مركز پزشكی دانشگاه كانزاس گفت: یك تئوری در مورد پیری به نام تئوری رادیكال آزاد، می گوید كه استرس اكسیداتیو نقش مهمی در پیری و ابتلاء به بیماری های عصبی مرتبط با پیری مانند آلزایمر ایفاء می كند.
گلوتاتیون یك آنتی اكسیدان مهم در مغز است و مشخص شده است كه به مبارزه با استرس اكسیداتیو و محافظت از سلول های عصبی ما كمك می كند. بنابراین، افزایش غلظت گلوتاتیون یك راهكار مهم برای سلامت مغز است.
این مطالعه در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
علمی(6)**2038**1440
تهران-ایرنا-مطالعه جدید محققان مركز پزشكی كانزاس آمریكا نشان می دهد كه مصرف شیر مغز را جوان نگه می دارد.
سرخط اخبار جامعه
-
آخرین دیدار رئیس جمهور با دختران ایران؛ خاطرهای از جنس پدر و دختری
تهران- ایرنا- آخرین عکسهای یادگاری دختران ایران با رئیس جمهور همین…
-
توجه دولت سیزدهم به دانشآموزان نخبه/شرایط میزبانی موقت کودکان بیسرپرست
تهران -ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در سیزدهم خرداد به شناسایی…
-
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد
تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از…
-
آمادگی زیرساختهای بهداشتی - درمانی برای برگزاری مراسم ارتحال امام(ره)
تهران - ایرنا - معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور…