۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۴۵
کد خبر: 83316572
T T
۰ نفر

سالانه 670 تن گوشت بوقلمون در خمين توليد مي شود

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۴۵
کد خبر: 83316572
سالانه 670 تن گوشت بوقلمون در خمين توليد مي شود

خمين - ايرنا - رئيس شبكه دامپزشكي خمين گفت: ظرفيت توليد گوشت بوقلمون در اين شهرستان سالانه 670تن است كه اين ماده پروتئيني با استقبال خوبي در بازار مصرف همراه است.

«علي اصغر حمزه لو» روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين ميزان گوشت از 37 هزار قطعه بوقلمون در 2 دوره جوجه ريزي واحدهاي پرواربندي اين شهرستان به دست مي آيد.
وي اظهارداشت: خمين رتبه نخست توليد گوشت بوقلمون در استان مركزي را دارد و از 20 واحد پرورشي اين طيور در استان، هفت واحد آن در اين شهرستان فعاليت مي كنند.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين بيان كرد: مدت هر دوره پرورش بوقلمون چهار ماه است و نبود واحد كشتارگاهي و مراكز بسته بندي گوشت بوقلمون از حلقه هاي مفقوده زنجيره توليد و پرورش بوقلمون در اين خطه محسوب مي شود.
وي گفت: بوقلمون پرورشي اين شهرستان به واحدهاي كشتارگاهي در استان هاي تهران، اصفهان و قم ارسال مي شود درحاليكه مي توان با حمايت اصولي از سرمايه گذاران بايد توان كشتار بهداشتي و بسته بندي مناسب اين ماده پروتئيني در خمين فراهم شده و ارزش افزوده آن نصيب منطقه شود.
رئيس شبكه دامپزشكي خمين افزود: پرورش بوقلمون در خمين 40 فرصت شغلي مستقيم ايجاد كرده كه امكان توسعه و اشتغالزايي بيشتر اين بخش نيز وجود دارد.
حمزه لو يادآور شد: 125 واحد پرورش طيور در خمين وجود دارد و از نظر توليد گوشت سفيد اين شهرستان در جايگاه دوم و تخم مرغ در رتبه هفتم استان مركزي است.
خمين واقع در جنوب استان مركزي داراي 105 هزار نفرجمعيت است و چهار هزار بهره بردار فعال در بخش دام، طيور و آبزيان در اين شهرستان فعاليت مي كنند.
7277/6013/

سرخط اخبار استان‌ها