۳۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۰۶
کد خبر: 83284435
T T
۰ نفر
سیل 2هزارو500 میلیارد ریال به شهرستان باوی خوزستان خسارت زد

اهواز - ایرنا - فرماندار شهرستان باوی گفت: سیلاب اخیر و زیرآب رفتن تاسیسات، مزارع و همچنین منازل در این شهرستان، موجب شد بیش از 2 هزار و 500 میلیارد ریال در حوزه روستایی و شهری خسارت وارد شود.

منوچهر ورناصری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره آخرین وضعیت سیلاب در روستاهای شهرستان باوی افزود: مدیریت بحران از زمان هشدار در سیل، تمامی امكانات و تجهیزات خود را برای مدیریت سیلاب بسیج كرده و ساخت و ترمیم سل بندها را در اولویت كار قرار داد.
وی گفت: این شهرستان از 2 رودخانه دز و كارون در معرض سیلاب قرار گرفته كه برای مهار آب در حوزه های روستایی ساخت سیل بندها آغاز شد اما با توجه به افزایش دبی رودخانه، برخی سیل بندها مقاومت لازم را نداشته و بخشی از روستاهای این شهرستان و به ویژه در دهستان عنافچه دچار آبگرفتگی شد.
وی افزود:اكنون در دهستان عنافچه چهار روستا دچار آبگرفتگی شده و 13 روستای دیگر نیز در محاصره سیلاب قرار دارند كه خدمت رسانی به این مناطق به صورت مستمر با قایق های سپاه در حال انجام است.
ورناصری بیان كرد: در حوضه رودخانه كارون نیز 6 روستا در معرض خطر سیل بودند كه ترمیم سیل بندها تاكنون مانع نفوذ آب بیشتر به درون روستاها شده است.
فرماندار باوی ادامه داد: تمامی دستگاه های این شهرستان در كنار استان های معین و نیروهای مسلح در این روزها به صورت شبانه روزی در منطقه حضور داشته و برای كنترل سیلاب و خدمت رسانی به مردم آسیب دیده در تلاشند.
وی گفت:از همان روزهای ابتدایی جوانان غیور خوزستانی از مناطق مختلف استان در كنار نیروهای مسلح و سایر دستگاه های خدمت رسان برای كمك به مردم سیل زده روستاها وارد عمل شدند و شهرداری های گتوند، ایذه، آغاجاری و رامشیر نیز با ظرفیت خوبی در این منطقه حضور یافتند.
ورناصری ادامه داد:استان البرز نیز به عنوان استان معین شهرستان باوی از روزهای ابتدایی سیل وارد منطقه شده و توانست در زمینه ترمیم سیل بندهای شكسته اقدامات خوبی را صورت دهد.
فرماندار باوی گفت: اكنون سیلاب كنترل شده و امید است بارندگی های روزهای آینده تاثیر زیادی در افزایش دبی رودخانه كارون و حجم خروجی آب از سدهای خوزستان نداشته باشد.
وی یادآور شد: در سیل اخیر اگر چه بسیاری از مزارع شهرستان باوی از بین رفت اما ساكنان روستاها و احشام آن ها را از خطر سیل دور كردیم.
سیلاب ناشی از طغیان رودخانه كارون موجب آب گرفتگی برخی شهرها و روستاهای پایین دست این رودخانه در خوزستان شده است.
طغیان رودخانه های كرخه ، دز و كارون تاكنون سبب آبگرفتگی بیش از 270 روستا و بیش از یكصد هزار هكتار از زمین های كشاورزی در خوزستان شده و حدود 400 هزار نفر در معرض خطرات ناشی از این سیلاب قرار گرفتند.
7152/ 6037
۰ نفر