۱۶ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵
کد خبر: 82787388
T T
۰ نفر
وقایع اخیر ایران آزمون دیگری برای مدعیان حقوق بشر بود

تهران - ایرنا - ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به اینكه وقایع اخیر ایران آزمون دیگری برای مدعیان حقوق بشر بود،در بیانیه ای تاكید كرد: حمایت آمریكا از اغتشاشات، خشونت طلبی و آتش افروزی در ایران، سرپوشی است به شكست سیاست های این كشور و متحدان منطقه ای آن تا از مردم شجاع و شریف ایران انتقام بگیرند.

به گزارش روز شنبه ایرنا ازپایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، در این بیانیه آمده است: با آغاز اغتشاشات و اقدامات خشونت آمیز علیه امنیت و ایمنی مردم از سوی گروهی افراد وابسته به جریانات تروریستی، برخی كشورهای خاص و مكانیسم های حقوق بشری با اتخاذ مواضع فعال در حمایت از این جریان، ژست حقوق بشری نیز به خود گرفته و عملا با نقض مفاد منشور ملل متحد و حقوق بین الملل، دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران را در پیش گرفتند.
ستاد حقوق بشر، می افزاید: جمهوری اسلامی ایران همانگونه كه برابر قانون اساسی خود حق تجمعات مسالمت آمیز را تضمین می كند، همچون تمامی نظام های مردم سالار، مصّمم به حفاظت از این حق و نیز امنیت شهروندان خود علیه اقدامات خشونت بار و خرابكارانه است.
«با وجود اینكه اصل 79 قانون اساسی اجازه برقراری شرایط اضطراری با تصویب مجلس شورای اسلامی را داده است، اما علیرغم چالش ها و وضعیت های مهم مانند جنگ تحمیلی هشت ساله، ترور بیش از 17 هزار انسان بی گناه توسط گروهك های تروریستی ، بویژه منافقین كوردل و منفور؛ تحریم های ظالمانه و غیر قانونی و موارد دیگر؛ نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از این فرصت قانونی استفاده نكرد، در حالی كه برخی كشورهای اروپایی با یك یا دو حمله تروریستی محدود ماه ها وضعیت اضطراری وضع نموده و آزادی ها و حقوق مردم خود را محدود نمودند، ایران شیوه ای از حكومتداری مردمی را به نمایش گذاشت.»
ستاد حقوق بشر با تاكید بر اینكه نام آمریكا، انگلیس، رژیم صهیونیستی اسرائیل، رژیم عربستان سعودی، داعش، منافقین و متأسفانه مكانیسم های بین المللی حقوق بشری در فهرست حامیان اغتشاشات و خرابكاری ها به چشم می خورد، می افزاید: این در حالی است كه پیشینه انگلیس مملو از جنایات علیه ملت های استقلال طلب است؛ رژیم صهیونیستی اسرائیل با خوی اشغالگری و تجاوزكارانه خود هر روز دستش به خون فلسطینی های مظلوم آلوده است؛ رژیم استبدادی عربستان سعودی سابقه برگزاری حتی یك انتخابات را نیز در كارنامه سیاه خود ندارد و در جنایات علیه مردم یمن و بحرین از هیچ اقدامی فروگذار نكرده است؛ دست گروهك تروریستی منافقین به خون بیش از 17 هزار انسان بی گناه در ایران آلوده است و همچنان به اقدامات خشونت بار خود در حالی كه در كشورهای اروپایی آزادانه تردد می كنند، ادامه می دهد؛ جنایات داعش روی سفاكان و جنایتكاران تاریخ بشریت را سفید كرده است.
«دولت آمریكا به رهبری ترامپ طی روزهای گذشته اقدامات مداخله جویانه خود را در امور داخلی ایران به شكل بی شرمانه ای افرایش داده است. رئیس جمهوری آمریكا كه كشورش كارنامه سیاه بدنامی در حقوق بشر دارد، مدعی شده كه مردم ایران هیچ حقوق بشری ندارند. ترامپ حتما پیام های جنبش وال استریت را فراموش نكرده است، جنبشی كه 99 درصد مردم علیه یك درصد برخوردار است دست به اعتراضات جدی زدند: اعتراض به بیكاری، فقر، افزایش روزافزون گرسنگی و نیاز حدود 50 میلیون گرسنه آمریكایی به كمك های دولتی، نابرابری اجتماعی، جنگ افروزی در غرب آسیا و فاصله طبقاتی. آمریكا خود در صدر فهرست ناقضان حقوق بشر قرار دارد. تبعیض و تعرض علیه حقوق سیاهپوستان، در این كشور بیداد می‌كند، زندان ها وضعیت اسفناكی دارند؛ برخی ملت های مستقل از تجاوزات آمریكا به كشورهایشان همچنان رنج می برند. در واقع، همانگونه كه مقام معظم رهبری فرمودند: در دنیا دولتی وجود ندارد كه به اندازه دولت آمریكا نقض حقوق بشر كرده باشد. آمریكا نه به حقوق بشر اعتقاد دارد نه به حرمت و نه به كرامت انسان و نه به رأی ملت ها اعتقاد دارند. هر چه هم راجع به مسأله آزادی و حقوق بشر و مانند اینها بر زبان آمریكا جاری می شود، مسخره كردن آزادی و تمسخر حقوق بشر است. ترامپ باید به جای مداخله در امور كشورهای دیگر كه نقض صریح منشور ملل متحد و حقوق بین الملل است ، به معضلات عمیق داخلی كشور خود بپردازد.»
در ادامه این بیانیه آمده است: آنچه كه در این میان تأسف بارتر است، مواضع كمیسر عالی حقوق بشر و برخی گزارشگران ویژه شورای حقوق بشر در حمایت از آشوب طلبان و ناقضان حقوق ملت است. اظهارات آنان یادآور اظهارات و مواضع جانبدارانه، یكطرفه و مداخله آمیز رئیس جمهور آمریكا است. آنان در حالی از دستگیری خرابكارها ابراز نگرانی می كنند كه عامدانه از اقدامات آنها در تخریب اموال عمومی، برهم زدن نظم عمومی، كشتن و زخمی نمودن مردم بی گناه، از جمله زن و كودك، عبور می كنند و به آن اشاره ای نمی كنند.
«این به اصطلاح متولیّان حقوق بشر در عرصه بین المللی در حالی از محدودیت های اینترنت و شبكه های اجتماعی انتقاد و ابراز نگرانی می كنند كه چشم خود را بر ترویج خشونت ، خرابكاری و دستور العمل های ساخت بمب، گاز اشك آور، و چگونگی مقابله با نیروهای حافظ و تأمین امنیت در برخی شبكه های اجتماعی بسته و به نوعی در كنار آنها قرار گرفته اند. این مكانیسم ها صحبت از حمایت از آزادی تجمعات مسالمت آمیز می كنند، در حالی كه از كنار تجمعات خشونت آمیز وخرابكارانه به سادگی عبور می كنند و به آن اشاره ای نمی كنند، تا چه رسد به ابراز نگرانی!
مكانیسم های حقوق بشر بین المللی با حمایت های خود از گروه های تروریستی، مجرمان و جنایتكاران تحت عنوان مدافعان حقوق بشر تبدیل به مكان امنی برای این قبیل افراد و گروه‌ها شده اند. این گونه مواضع نه تنها انحراف از مأموریت نهادهای حقوق بشری است بلكه اعتبار و حیثیت آنها را نیز خدشه دار می كند.»
ستاد حقوق بشر قوه قضاییه تصریح كرده است: این حمایت ها، از جانب هر كشور، سازمان، فرد یا گروه، و تحت هر لوایی، از جمله حمایت صوری از حقوق بشر باشد، دولت و ملت ایران را لحظه‌ای از حفاظت از حقوق و دستاوردهای كشور بازنخواهد داشت و اجازه نخواهند داد خشونت و ویرانگری، با برخورداری از حمایت های بیرونی، حقوق ذاتی و دستاوردهای آنان را تخریب كند. امیدواریم معدود كشورهای حامی تروریسم و نهادهای حقوق بشری پیام حضور میلیونی مردم جمهوری اسلامی ایران در سراسر كشور در حمایت از نظام و ارزش های حاكم بر آن و مخالفت با اغتشاش، آشوب طلبی و خرابكاری را درك كرده باشند.
اجتمام/1724/
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه