۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۳۲
کد خبر: 82757778
T T
۰ نفر
استاندار اصفهان: مدیران شایسته ی همسو با دولت باید انتخاب شوند

اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان تاكید كرد: مدیران شایسته ی همسو با دولت باید برای دستگاه های اجرایی استان انتخاب شوند زیرا مردم در انتخابات ریاست جمهوری به یك جریان فكری اعتماد كردند و آن را برگزیدند.

به گزارش ایرنا،'محسن مهرعلیزاده' روز شنبه در برنامه پرسش و پاسخ 'تریبون آزاد' كه با عنوان 'دانشگاه و وعده‌های دولت' در سالن شریعتی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان برگزار شد، این مطلب را در پاسخ به انتقاد یك دانشجو در باره انتخاب یكی از معاونان این دانشگاه بیان كرد.
استاندار اصفهان با اشاره به پاسخ رئیس دانشگاه علوم پزشكی اصفهان در باره این انتخاب گفت: سئوال این دانشجو دائر بر اینكه چرا مدیری برگزیده می شود كه همسو با دولت نیست و اعتقادی به طرح 'تحول نظام سلامت' به عنوان یكی از طرح های موفق دولت یازدهم ندارد، منطقی است.
طرح تحول نظام سلامت، طرحی برای بهبود سیستم سلامت در كشور است كه از 15 اردیبهشت سال 1393 در دولت یازدهم در بیمارستان‌ها به اجرا درآمد.
مهرعلیزاده افزود: از سوی دیگر دفاعیات رئیس دانشگاه علوم پزشكی اصفهان(طاهره چنگیز) مبنی بر اینكه انتخاب معاونان این دانشگاه باید بر اساس شایستگی ها و بدون در نظر گرفتن مسائل سیاسی انجام شود، نیز منطقی است.
استاندار اصفهان تصریح كرد: اما در این بین، باید مدیران دستگاه های اجرایی به عنوان نمایندگان وزارتخانه ها و نهادهای دولتی از بین شایسته ها، افرادی را انتخاب كنند كه همسویی بیشتری با دولت و دل در گرو اجرای برنامه های دولت داشته باشند زیرا دولت نماد انتخاب ملت است.
وی در ادامه با اشاره به اینكه دانشگاه ها مركز تولید علم، دانش و محلی برای بیان نظرات مختلف و كمك به توسعه و پیشرفت جامعه هستند، تاكید كرد: دانشگاه های استان اصفهان باید برای بیان دیدگاه ها و تبادل نظر، ایمن باشند اما امنیتی نباشند.
وی با استقبال از بیان آزاد نظرات دانشجویان در باره مسائل اصفهان در دانشگاه های این استان گفت: طرح سئوال برای یافتن راه حل های اساسی و منطقی از ویژگی های دانشجویان و رسالت مراكز آموزش عالی است بشرط آنكه مطرح كردن 'چرا'(ها) با خواسته های جامعه و منافع ملی كشور منطبق باشد.
مهر علیزاده گفت: برگزاری كرسی آزاد اندیشی و طرح دیدگاه های مختلف در دانشگاه ها باعث می شود تا دولتمردان به اشتباهات احتمالی خود پی ببرند و برای حل مشكلات، بهتر برنامه ریزی كنند.
وی اضافه كرد: مدیریت اصفهان خواستار زنده بودن، پویایی و نشاط اجتماعی دانشگاه های استان و مشاركت دانشجویان در مسائل مختلف جامعه است.
استاندار اصفهان در پاسخ به سئوال یكی از دانشجویان در باره مُسن بودن فرمانداران شهرستان های استان و ضرورت جوانگرایی در مدیریت استان به عنوان یكی از مطالبه های دانشجویان گفت: در هشت سال پیش از تصدی دولت یازدهم، ستون فقرات تربیت مدیر در جامعه شكسته شد و با حذف بسیاری از مدیران كشور در آن سال ها، تجربیات مدیران مجرب به جوان ها، بصورت صحیح و اصولی انتقال نیافت و همین موضوع كشور را با چالش جدی مواجه كرد.
وی افزود: باید با اتكا به توان جوانان و ایمان به شایستگی آنها زمینه ای را فراهم كنیم تا تجربه اندوزی جوانان برای تصدی امور هرچه سریعتر انجام شود و بتوانیم از توانایی آنها برای پیشبرد امور بیش از پیش استفاده كنیم.
مهر علیزاده با تاكید به اعتقاد خود برای واگذاری فرمانداری شهرستان های استان به بانوان و اینكه نیمی از آحاد جامعه را بانوان تشكیل می دهند، افزود: میزان تاثیرگذاری بانوان بویژه در زمینه تربیتی جامعه بسیار بالاتر از آقایان است.
استاندار اصفهان همچنین در باره وعده رئیس جمهوری مبنی بر خشك نشدن جریان زاینده رود كه در 24 اردیبهشت امسال در جمع مردم اصفهان بیان شد، گفت: بسیار پیگیر مسائل هستم و مساله‌ ای را نیمه تمام رها نمی‌كنم بنابراین می دانم كه مشكلات موجود بویژه زاینده رود را باید از كجا پیگیری كرد.
وی بیان كرد: اگر رئیس جمهوری گفته است آب در زاینده رود جاری خواهد شد، مطمئن باشید چنین خواهد ‌شد.
زاینده رود در دهه های اخیر بدلیل خشكسالی های متوالی، تراكم جمعیت و افزایش برداشت به یك رودخانه فصلی تبدیل و در پائین دست با خشكی مواجه شده است.
دكتر روحانی رئیس جمهوری 24 اردیبهشت امسال در جریان سفر انتخاباتی خود به اصفهان در جمع مردم این استان در میدان امام اصفهان وعده داد كه جریان اندك زاینده رود قطع نشود.
استاندار اصفهان گفت: یكی از دلایلی كه بنده را مأمور كردند به این استان بیایم این است كه این مسائل را پیگیری كنم و مساله ‌ای را نیمه تمام رها نكنم.
وی با بیان اینكه شعار من 'كار، كار و كار' برای خدمت به مردم و اشتغالزایی است، گفت: بر اساس تجربه چند ساله‌ ام تمام تلاش خود را برای تحقق این شعار به كار خواهم بست.
استاندار اصفهان ادامه داد: در طول یك ماهی كه به عنوان استاندار اصفهان منصوب شده ام، بیشتر وقت خود را برای شناسایی مشكلات استان صرف كرده ام و اكنون می دانم كه مشكل زاینده رود را باید از كجا پیگیری كنم.
وی افزود: اصفهان از ظرفیت های خوبی برخوردار است و باید با استفاده از این ظرفیت ها، بودجه لازم را برای اجرای برنامه ها و حل مشكلات، جذب و زمینه حضور بخش خصوصی داخلی و خارجی را برای مشاركت در اجرای طرح های استان فراهم كرد.
مهر علیزاده تاكید كرد: بوركراسی سنگین اداری یكی از موانع اصلی جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی است كه باید زمان فرایند كارهای اداری در استان بشدت كاهش یابد.
وی در ادامه به دستاوردهای دولت روحانی در چهار سال گذشته اشاره كرد و گفت: سه سال از عمر چهارساله دولت یازدهم به ریاست آقای روحانی صرف موضوع توافق هسته ای و برجام شد كه كار بسیار بزرگی بود.
استاندار اصفهان با بیان اینكه برخی افراد می خواهند دستاوردهای دولت را ضعیف جلوه دهند، گفت: لغو تحریم های مربوط به كشتیرانی و بیمه، فروش نفت و باز شدن قفل ها در زمینه های دیگر، كار كوچكی نیست آن هم در شرایطی كه كشور ما به جذب سرمایه نیاز دارد.
وی افزود: پس از تصدی دولت یازدهم، ارتباط ما با كشورهای اروپایی و اسلامی از هر نظر بیشتر شد و تاثیر برقراری این ارتباط ها نیز در منزوی شدن آمریكا در مساله اخیر برای انتقال سفارت آمریكا از تل آویو به قدس نیز مشهود است.
استاندار اصفهان تاكید كرد: در دولت روحانی رشد اقتصادی زیر صفر به رشد بالای صفر رسید و تورم مهار شد.
وی همچنین با گرامیداشت روز دانشجو گفت: باید دعواها و كینه‌ها را كنار گذاشت و دست به دست هم داد و با تولید علم و آزاد اندیشی، مشكلات كشور را حل كرد و برای توسعه كشور كوشید.
مهر علیزاده به رغبت اندك دانشجویان برای حضور در این برنامه نیز اشاره كرد و گفت: بی انگیزه بودن دانشجویان برای شركت در این مراسم ممكن است حامل پیامی برای ما باشد كه شاید وعده های مسئولان قبلی استان به آنها عملی نشده و همین موضوع عاملی برای بی انگیزه شدن آنها باشد.
برای برگزاری این برنامه، تنها نیمی از ظرفیت سالن شریعتی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان تكمیل شده بود.
دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با حدود 10 هزار دانشجو ، 800 عضو هیات علمی، 11 دانشكده و 47 مركز تحقیقاتی و پژوهشكده، یكی از دانشگاه های علوم پزشكی برتر كشور محسوب می شود.
استاندار اصفهان گفت: دانشجو همواره باید فعال و در موضوعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی مطالبه گر باشد.
مهرعلیزاده تاكید كرد: خواسته ما این است كه فضای پویا و فعال مطالبه گری به دانشگاه های استان بازگردد زیرا دانشجویان دانشگاه های این استان همانگونه كه در زمینه علمی معروف هستند باید در زمینه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه نیز فعال باشند.
در 16 آذر سال 1332، اندك زمانی پس از كودتای 28 مرداد در این سال، دانشجویان دانشكده فنی دانشگاه تهران به سفر 'ریچارد نیسكون' معاون رئیس جمهوری وقت آمریكا به ایران اعتراض كردند كه شلیك نظامیان رژیم پهلوی به سوی دانشجویان، سبب شهادت سه تن از آنان شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، 16 آذر به عنوان 'روز دانشجو' در تقویم رسمی ایران جای گرفت و از آن زمان تاكنون 16 آذر در دانشگاه های كشور گرامی داشته می شود.
اصفهان با 179 دانشگاه و موسسه آموزش عالی و حدود 310 هزار دانشجو، دومین استان دانشگاهی كشور پس از تهران بشمار می رود.
2093 / 6027** خبرنگار: اصغر دواتگر* انتشار: شكراللهی
۰ نفر