۱ آذر ۱۳۹۵، ۴:۱۸
کد خبر: 82315831
T T
۰ نفر
تجمع اعتراضی مردم شهر نابلس در اعتراض به ممانعت از پخش اذان در بیت المقدس

تهران – ایرنا – فعالان سیاسی ، نمایندگان گروه های فلسطینی ، روحانیون مسلمان، مسیحی و دیگر ادیان آسمانی در اعتراض به ممانعت رژیم صهیونیستی در پخش اذان از گلدسته های بیت المقدس و شهرهای اطراف در شهر نابلس در شمال كرانه باختری تجمع كردند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی تركیه، شركت كنندگان در این تجمع اعتراض آمیز، به تاسی از روحانیون خود درحالی كه قانون منع اذان از سوی رژیم صهیونیستی را مردود دانستند، صدای اذان سر دادند.
در همین حال، احمد شوباش مفتی شهر نابلس تاكید كرد كه این تجمع متشكل از مذاهب گوناكون حاوی این پیام به جهانیان بود كه همه گروه ها با پخش اذان موافق هستند.
وی در گفت و گو با خبرگزاری تركیه ای گفت كه اذان یكی از انواع حقوق ماست كه نمی توان از آن چشم پوشی كرد و همه ما اتفاق نظر داریم كه باید همواره صدای اذان را بشنویم، صدایی كه مسلمانان را برای ادای نماز دعوت كرده و به خوبی فرا می خواند.
شوباش تاكید كرد كه اذان علامت اسلامی بودن یك جامعه است و امروز ما شاهد این هستیم كه مسیحیان و دیگر ادیان اذان سر می دهند و ما چنین احساس می كنیم كه مساله اذان یك مساله انسانی است كه تنها مربوط به گروه مسلمانان نیست.
یوسف سعاده مسئول كلیسای كاتولیك رم در نابلس نیز در این باره تاكید كرد:‌ جمع شدن ما در واقع یك گردهمایی ایمانی است،‌چرا كه مسلمان و مسیحی و دیگر ادیان سماوی بر وحدانیت خداوند اتفاق نظر دارند.
سعاده افزود كه دلیل مشاركت ما در این تجمع، این است كه اقدام رژیم صهیونیستی، برای ممانعت از پخش اذان در بیت المقدس، در واقع نقض مقدسات است.
در همین حال، 'عطا الله حنا' اسقف اعظم فلسطین نیز اقدام رژیم صهیونیستی را محكوم كرد و گفت: این قانون هرگز نمی تواند مانع پخش اذان از گلدسته ها و صدای ناقوس كلیساها در بیت المقدس شود.
كمیسیون قانون گذاری كابینه رژیم صهیونیستی، پیشتر با صدور لایحه ای، پخش اذان از گلدسته های مساجد در بیت المقدس و شهرهای اطراف را ممنوع كرد.
این كمیسیون با پیش نویس قانونی كه از سوی 'موتی یوگاو' عضو حزب راست گرای خانه یهودی و شماری دیگر از نمایندگان راست گرا مطرح شده بود، موافقت كرده و قرار است این قانون برای تصویب نهایی به 'كنیست' برده شود.
به موجب این قانون، رژیم صهیونیستی پخش اذان از مساجد قدس را به ادعای این كه موجب آزار و اذیت شهرك نشینان صهیونیست می شود، ممنوع می كند.
به موجب قانون یاد شده، پلیس رژیم صهیونیستی می تواند موذنان مساجد را بازخواست كرده و مورد تحقیق و بازجویی قرار دهد و حتی احكام و جریمه های مالی را علیه آن ها وصع كند.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز یكشنبه گذشته با پیش نویس این قانون نژاد پرستانه موافقت كرد.
تصویب این قانون، با واكنش ها و محكومیت های گسترده ای همراه بود و جنبش اسلامی نیز تاكید كرده است كه هرگز اجازه اجرای چنین قانون نژاد پرستانه ای را نخواهد داد.
شبك **خاورم**9363** 1917*مترجم:‌محمد تدو **انتشار دهنده :سید محمد باقر نوبخش
۰ نفر