۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۴۶
کد خبر: 81509418
T T
۰ نفر
مناطق شكار ممنوع، پشتوانه اي براي حفاظت از ذخاير طبيعي كشور

اصفهان - ايرنا - مناطق شكار ممنوع مناطق مستعدي است كه در صورت ايجاد شرايط لازم مي تواند به صورت يك زيست بوم طبيعي فعال، مطرح و پشتوانه اي براي حفاظت از ذخاير طبيعي كشور باشد.

به گزارش ايرنا، استان اصفهان داراي 12 منطقه شكار ممنوع است كه نشان دهنده قابليت هاي مهم اين خطه از كشور در حفاظت از حيات وحش است.

معاون نظارت و پايش اداره كل حفاظت محيط زيست استان اصفهان گفت:مناطق حفاظت شده بطور موقت به مدت سه يا پنج سال شكار ممنوع اعلام مي شود و در واقع گاهي اين دوره آزموني براي سنجش قابليت هاي اين مناطق براي ورود به شبكه مناطق حفاظت شده محيط زيست است.

سعيد يوسف پور روزسه شنبه در گفت و گو باخبرنگار ايرنا افزود: درصورت مشاهده قابليت هاي اين مناطق، يكي از عناوين منطقه حفاظت شده، پناهگاه حيات وحش پارك ملي و اثر طبيعي ملي را احراز مي كند.

وي از جمله اين مناطق به منطقه شكار ممنوع خارو در شهرستان اردستان با مساحت يكصد هزار و 594 هكتار،منطقه شكار ممنوع حنا در شهرستان سميرم با مساحت 78 هزارهكتار، منطقه شكار ممنوع كركس در شهرستان نطنز با مساحت 21 هزار و 400 هكتار ومنطقه شكار ممنوع پلنگ گالون در شهرستان هاي نجف آباد و تيران با مساحت 35 هزار هكتار اشاره كرد.

يوسف پور افزود: منطقه شكار ممنوع كلاته در خور با مساحت 133 هزار و 700 هكتار، منطقه كوه بزرگي انارك در نايين با مساحت 248 هزار هكتار، منطقه ستبله در فريدون و فريدون شهر با مساحت 22 هزارهكتار، منطقه زرچشمه در سميرم و شهرضا با مساحت 55 هزار و 700 هكتار از ديگر مناطق شكار ممنوع استان است.

وي مناطق شكار ممنوع شاه قنداب در شهرضا با مساحت 82 هزار هكتار، منطقه شكار ممنوع دشتك در شهرضا و دهاقان با مساحت 65 هزار و 300هكتار، منطقه شكار ممنوع ونك در سميرم با مساحت 26 هزار و 120 هكتار و منطقه شكار ممنوع يخاب در آران و بيدگل با مساحت 271 هزار هكتار را ازديگر مناطق شكار ممنوع استان اصفهان برشمرد.

ت/6994/ 6022