ایرنا - شهرکرد - سال جاری سطح زیر کشت زعفران در استان چهارمحال و بختیاری ۲۳۰ هکتار می باشد که میانگین برداشت هر هکتار ۴ کیلوگرم است. با توجه به شرایط اقلیمی در استان، کشاورزان به سمت محصولات با نیاز آبی کمتر می‌روند که زعفران یکی از این محصولات به حساب می‌آید. به دلیل ارتفاع، سردسیر و کوهستانی بودن این استان شرایطی را برای کشت این محصول فراهم آورده است که زعفرانی با رنگ، بو و طعم عالی و اصطلاحا عیار بالایی به عمل آورده شود. برداشت زعفران در استان چهارمحال و بختیاری از اواخر مهر آغاز و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد. گفتنی است تمامی نقاط این استان پتانسیل کشت زعفران را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =