ایرنا - ملایر - هر سال از اواخر تابستان و برداشت انگور در منطقه «دره جوزان» شهرستان ملایر و روستای «توسک» و «جوزان» آغاز می‌شود. ملایر با وجود دارا بودن بیش از ۱۰ هزار هکتار تاکستان‌های انگور سهم عمده‌ای را در تولید و صادرات کشمش در استان و حتی کشور برعهده دارد. اما با این وجود هنوز هم کشاورزان این شهرستان از روش سنتی خشک کردن و تیزآب زدن انگور بر روی کاهگل و در فضای باز برای خشک کردن این محصول استفاده می‌کنند. ملایر یکی از شهرهای پیشتاز کشور در تولید انگور و کشمش است که سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تُن انگور و ۴۵ هزار تُن کشمش در این شهرستان تولید و صادر می‌شود همچنین از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است و ۲۷ درصد از مجموع کشمش‌های صادراتی دنیا از ملایر صادر می‌شود که سالیانه ۲۵۰ میلیون دلار عاید کشور می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =