ایرنا- اصفهان- نمایشگاه آداب سفره داری و مهمانپذیری دربار صفوی توسط دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان رشته موزه و با هدف باز زنده سازی میراث معنوی فراموش شده و رویکرد توانمندسازی حرفه ای دانش آموختگان این رشته شکل گرفته است،.در این نمایشگاه موضوعاتی چون چگونگی فرهنگ عمومی غذایی، عوامل شکل گیری، رویه تغذیه و آداب آن در دوران صفویه ، چگونگی این آداب در کاخ، مشاغل و اماکن مربوطه و نسخ خطی، مشتمل بر تابلوهایی به نمایش گذاشته شده است. عکاس : زهراباغبان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =