۱۱ بهمن ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 9833845
T T
۰ نفر

نحوه اجرای قانون وزارت ورزش و جوانان ؟

۱۱ بهمن ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 9833845
نحوه اجرای قانون وزارت ورزش و جوانان ؟ چالش جدید ورزش ایران در آستانه بازی های المپیک 2012 لندن ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/11/11 ورزش.وزارت ورزش و جوانان.نظر کارشناسان تهران - مصوبه پر سر و صدای نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص ادغام دو سازمان تربیت بدنی و جوانان و تبدیل آن به وزارت ورزش و جوانان سرانجام مورد تایید مسوولان شورای نگهبان قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این مصوبه پیش از تایید، انتقاد بسیاری از روسای فدراسیون های ورزشی و مسوولان سازمان تربیت بدنی را به همراه داشت. با این حال، این روزها، کمتر مدیر ورزشی را می توان پیدا کرد که درباره دلایل مخالفت های خود در خصوص ادغام دو سازمان تربیت بدنی و ملی جوانان سخن بگوید چرا که بحث انتخاب سرپرست و یا وزیر وزارت ورزش و جوانان به اصلی ترین سوژه اصحاب رسانه، مدیران ورزشی، نمایندگان مجلس و... تبدیل شده و هر از چند گاهی نام برخی افراد به عنوان گزینه مورد نظر دولت به گوش می رسد.
در عین حال، برخی از مسوولان ورزش با توجه به پیش رو بودن بازی های المپیک تابستانی 2012 لندن و تداوم روزهای پرکار فدراسیون های ورزشی در دو سال آینده، بیش از گذشته نگران وضعیت ورزش ایران هستند.
نامشخص بودن وضعیت فدراسیون ها و دستگاه ناظر بر آنها، مدت زمان مشخص شدن چارت جدید ورزش ایران، انتصاب ها و تغییرهای احتمالی، تفاوت نگرش مدیران جدید، زمان طبیعی مورد نیاز برای آشنایی آنان با فضای ورزش کشور و از همه مهمترین چگونگی اجرای این قانون از جمله مشکلاتی است که ذهن دلسوزان ورزش را این روزها مشغول خود کرده است.
این در حالی است که رقابت به منظور کسب سهمیه المپیک 2012 لندن در رشته های مختلف ورزشی به تدریج از حدود یک ماه دیگر در نقاط مختلف دنیا آغاز می شود و ورزشکاران کشورمان برای کسب این سهمیه باید در رخدادهای مختلف بین المللی شرکت کنند.
** اکبرآبادی: نگران جایگاه ورزش بانوان هستیم مرضیه اکبرآبادی معاون ورزش بانوان سازمان تربیت بدنی هم نگران آن است که تشکیلات وزارتخانه جدید به جایگاه ورزش زنان لطمه وارد کند.
وی به خبرنگار ایرنا گفت: تشکیلات ورزش بانوان در 15 دی 88 از اداره کل توسعه ورزش بانوان به معاونت ورزش بانوان ارتقا یافت و در همین یک سال و نیم می توان پیشرفت ورزش زنان را به خوبی مشاهده کرد.
معاون سازمان تربیت بدنی گفت: نگران آن هستیم که تشکیلات ورزش بانوان در وزارتخانه ای که قرار است به زودی تشکیل شود از سطح معاونت تنزل مقام پیدا کند و در آن صورت، حتی حفظ دستاوردهای کنونی هم دشوار است چه رسد به آنکه بتوان پیشرفت های جدیدی بدست آورد.
اکبرآبادی گفت: انتظار ما این است که در جرح و تعدیل ها، حوزه ورزش بانوان تنزل پیدا نکند و دستخوش فضاسازی ها نشود، چراکه هرگونه برنامه ریزی برای حفظ ورزش بانوان و پیشرفت آن، منوط به حفظ تشکیلات فعلی است.
**حمید قاسمی: تشکیل وزارت ورزش یک فرصت است اما معاون ارتباطات، آموزش و امور فرهنگی سازمان تربیت بدنی، تشکیل وزارت ورزش و جوانان را یک فرصت دانست و گفت:سازمان تربیت بدنی به این قانون به عنوان یک فرصت نگاه می کند و درمقام مهمترین دستگاه اجرایی ورزش کشور، موظف به اجرای این قانون است.
حمید قاسمی افزود: تا پیش از تصویب این طرح از سوی شورای نگهبان در جایگاه سازمانی خود وظیفه داشتیم که دغدغه ها و نگرانی های خود را به اطلاع قانونگذاران و مقامات عالی کشور در شورای نگهبان برسانیم.
وی افزود: پس از تایید این طرح در شورای محترم نگهبان، تمام توان خود را به کارمی بریم تا بستر مناسب برای به اجرا درآمدن هر چه سریعتر این قانون به وجود آید.
قاسمی در مورد زمان اجرای این قانون نیز گفت: بدون شک زمان بندی مشخصی برای به اجرا درآمدن این قانون وجود دارد و سازمان تربیت بدنی پس از دریافت دستورالعمل اجرایی، در اسرع وقت این قانون را اجرا خواهد کرد.
** سجادی: با این قانون مخالف هستیم در عین حال، حمید سجادی معاون امور ورزش سازمان تربیت بدنی در مورد تاسیس وزات ورزش و جوانان یادآور شد: بنابر دلایل مختلفی که نمی توانم در خصوص آن صحبت کنم به همراه سایر کارشناسان سازمان با این قانون مخالف هستیم.
وی در خصوص احتمال فعالیت فدراسیون های ورزشی زیر نظر کمیته ملی المپیک با اجرایی شدن این قانون گفت: این مساله غیرقانونی است چرا که کمیته ملی المپیک نهادی غیردولتی است و نمی تواند فعالیت فدراسیون ها را زیر نظر داشته باشد.
** هاشمی: وزارت ورزش یک فرصت است از سوی دیگر، رییس فدراسیون تیراندازی اظهار داشت: وزارت ورزش پس از فراز و نشیب های فراوان به تایید شورای نگهبان رسید و یک فرصت برای ورزش کشور محسوب می شود.
سید مهدی هاشمی افزود: معتقدم که وزارت ورزش یک فرصت طلایی و ارزشمند است که در اختیار جامعه ورزش قرار گرفته که باید از آن در جهت درست و به نفع ورزش استفاده کرد.
هاشمی گفت: می توانیم حسن استفاده را از ادغام سازمان ملی جوانان به سازمان تربیت بدنی و تبدیل وزارت ورزش داشته باشیم و جوانان را بیش از گذشته با ورزش پیوند دهیم و بین ورزش و این قشر جامعه همبستگی بیشتری ایجاد کنیم.
وی افزود: یکی دیگر ازجنبه های مثبت این قانون، رفع دغدغه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد نظارت بر ورزش خواهد بود و دیگر مساله یا بهانه ای برای پشتیبانی نکردن از آن وجود نداشته باشد و از سوی دیگر می توان حضور نمایندگان مجلس را در ورزش تقویت کرد.
به گفته هاشمی، تمام نمایندگان می توانند حداقل در یکی از رشته های ورزشی حضور داشته باشند و در ورزش کشور فعالیت کنند که این مساله یکی دیگر از محاسن این قانون است.
** کمیته ملی المپیک نظری در این خصوص نظری نمی دهند در این میان مسوولان کمیته ملی المپیک در این خصوص تاکنون سکوت کرده اند و در مورد موضوع وزارت ورزش اظهارنظری نمی کنند.
1647//1346 شماره 049 ساعت 15:04 تمام
۰ نفر