شاهی مانع از ابتلا به سرطان سینه می شود
..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/06/24
علمی آموزشی.پزشکی.سرطان
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف روزانه شاهی می تواند از بروز
سرطان سینه در زنان جلوگیری کند.
به گزارش دیلی میل، محققان دانشگاه ساوت همتون، دریافته اند که چند ساعت
پس از مصرف برگهای شاهی، تعداد مولکول های مبارزه با سرطان در جریان خون
افزایش می یابدو از این رو به پیشگیری از بروز سرطان کمک می کند.
این ابرغذا می تواند مانع از عود سرطان سینه در افراد بهبود یافته از این
بیماری شود.محققان در بررسی های اولیه خود از داوطلبان خواستند بطور
منظم روزانه 80 گرم شاهی بخورند. آنها پس از بررسی ها دریافتند میزان
مولکول های سرطان کش در خون این افراد افزایش یافت.
به گفته پژوهشگران ترکیب فنیل اتیل ایزوتیوسیانیت که طعم تندی به شاهی می
دهد می تواند در عملکرد پروتئینی دخالت کند که نقش مهمی در بروز سرطان
دارد.
همانطور که تومور رشد می کند، میزان خون مصرفی آنها نیز افزایش می یابد و
افزایش رشد امکان پذیر نخواهد بود مگر بتوانند اکسیژن و مواد مغزی لازم
را برای حفظ رشد سلول های سرطان دریافت کنند.
سلول های سرطانی برای جذب مواد مغذی و اکسیژن سیگنال هایی منتشر می کنند
که موجب می شود بافت سالم اطرافشان رگهای خونی جدیدی به سوی تومور ایجاد
کند و مواد مغذی و اکسیژن به آنها برسد.
پروتئین هیپوکسا ایندوسیبل فاکتور (HIF( قلب فرایند ترغیب رشد رگهای خونی
جدید است. با این حال بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد ترکیب فنیل اتیل
ایزوتیوسیانیت که شاهی منبع غنی از آن است می تواند مانع از عملکرد
پروتئین هیپوکسا ایندوسیبل فاکتور (HIF( شود.
علمی.9023
شماره 014 ساعت 11:29 تمام