۲۶ فروردین ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 9601596
T T
۰ نفر

اختصاصی/ روزنامه نگار سرشناس انگلیسی

۲۶ فروردین ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 9601596
اختصاصی/ روزنامه نگار سرشناس انگلیسی مقامات فرانسه از تاثیر ارزش های اسلامی بر زنان این کشور هراس دارند ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/01/26 فرهنگی.فرانسه.پوشش زنان لندن - لارن بوث روزنامه نگار سرشناس انگلیسی و خواهر زن تونی بلر معتقد است یکی از دلایل ممنوعیت پوشش روبنده برای زنان مسلمان در فرانسه، احتمالا بیم مقامات پاریس از تاثیر ارزش های اسلامی بر روی جامعه زنان در آن کشور بوده است.
خانم لارن بوث که سال هاست به عنوان روزنامه نگار و مجری تلویزیونی در انگلیس فعالیت می کند، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: پوشش زنان مسلمان به نوعی مفهوم غربی به اصطلاح آزادی زنان را به چالش کشیده است.
وی افزود: متاسفانه جایگاه زنان و دختران در کشورهای غربی به میزان زیادی به جذابیت های ظاهری و جنسی آنان وابسته است و به همین دلیل امروز شاهد هستیم که زنان و دختران در غرب برای جلب توجه و به اصطلاح کسب احترام بیشتر، مجبورند به ظاهر خود توجه کنند و برای جلب نظر جنس مخالف تلاش نمایند.
خانم بوث اظهارداشت: من اخیرا به مدت دو هفته در آمریکا بودم و دیدم که دختران نوجوان و محصل برای رفتن به مدرسه و کالج به نوعی لباس می پوشند که گویی عازم محافل رقاصی هستند.
وی گفت: در واقع فرهنگ مادی حاکم بر غرب این نوع رفتار و پوشش را بر زنان و دختران جوان تحمیل می کند و آنان بدون اینکه خودشان متوجه بشوند به کالایی در جامعه مصرفی غرب تبدیل می شوند.
وی افزود: در چنین جوامعی که فرهنگ مادی و لذت جویی حاکم است وقتی تعدادی از زنان با پوشش اسلامی در اماکن عمومی ظاهر می شوند، از سوی دولت های غربی به نوعی تهدید علیه فرهنگ حاکم تلقی می شوند.
خانم بوث که از سال گذشته به دین مبین اسلام مشرف شده و هم اکنون با پوشش کامل اسلامی در اماکن عمومی ظاهر می شود، برخی ادعاهای مطرح شده از سوی مقامات فرانسوی مبنی بر اینکه زنان دارای پوشش روبنده یک تهدید تروریستی و امنیتی به شمار می روند را رد کرد.
وی گفت: البته زنان محجبه تهدیدی برای کشورهای غربی به شمار می روند ولی این تهدید از نوع تهدید خشونت باری که مقامات غربی ادعا می کنند نیست...
پوشش زنان مسلمان در واقع مفهوم آزادی زنان در اروپا و آمریکا را به چالش کشیده است.
مفهوم آزادی برای زنان غربی در واقع مستقیما به نوع پوشش آنان ارتباط پیدا می کند و در واقع این زنان هر چه عریان تر در جامعه ظاهر شوند احساس آزادی بیشتری می کنند و این مفهوم با پوشش اسلامی زنان در اروپا به چالش کشیده شده است.
خانم ایوان ریدلی یک روزنامه نگار مسلمان انگلیسی و رییس بخش اروپایی اتحادیه بین المللی زنان مسلمان نیز پیشتر به خبرنگار ایرنا گفت: ممنوعیت پوشش روبنده توسط زنان مسلمان فرانسوی، حمله آشکار دولت فرانسه به اسلام و مسلمانان است.
وی افزود: اجرای چنین قانون تبعیض آمیزی در فرانسه که خود را مهد دموکراسی و سکولاریسم می داند، مشابه سیاست های نژاد پرستانه نازی ها است.
وی اظهارداشت: ایجاد محدودیت برای نوع پوشش زنان اقلیت در فرانسه در راستای اقدامات اسلام هراسی در برخی کشورهای اروپایی است که سیاستمداران فرصت طلب تلاش می کنند از این طریق آرای گروههای تندرو و نژاد پرست را به سمت خود جلب کنند.
دولت فرانسه از روز دوشنبه هفته جاری قانون جنجالی ممنوعیت روبنده را به اجرا گذاشت، قانونی که به ماموران پلیس اجازه می دهد زنانی را که با روبنده در اماکن عمومی ظاهر شوند مبلغ 150 یورو جریمه کنند.
خانم آرزو مرالی سخنگوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس نیز تصمیم دولت فرانسه برای ممنوع کردن پوشیدن روبنده توسط زنان مسلمان آن کشور را محکوم کرد و گفت: این ممنوعیت گام خطرناک دیگری از سوی فرانسه برای اسلام هراسی و تهدید نشان دادن مسلمانان است.
وی افزود: اجرای قانون ممنوعیت پوشیدن روبنده توسط زنان مسلمان فرانسه نشان داد که آن کشور مدعی دموکراسی و حقوق بشر به سمت یک وضعیت فاشیستی حرکت می کند.
سخنگوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس گفت: در حالی که برآورد می شود تنها دو هزار نفر از زنان مسلمان در فرانسه از روبنده استفاده می کنند، اجرای این قانون در واقع به معنای سرکوب جامعه مسلمانان و بی احترامی به نمادهای آنان است.
اروپام 345** شماره 026 ساعت 14:23 تمام
۰ نفر