۶ آبان ۱۳۸۸، ۰:۰۱
کد خبر: 9318284
T T
۰ نفر
صفار هرندی: گناه فتنه به دوش کسانی است که شروعکننده آن بوده اند # تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 88/08/06 سیاسی.صفار هرندی.اجلاس حزب موتلفه وزیر سابق فرهنک و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در محیط فتنه اتفاقات بدی رخ می دهد اما گناه به دوش کسانی است که شروعکننده بازی بوده اند. به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمد حسین صفار هرندی در اجلاس سراسری معاونان تبلیغات و روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی در خصوص جریان شناسی اتفاقات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: بارها اصلاح طلبان از آقای موسوی در انتخابات های گوناگون خواسته بودند نامزد شود، اما ایشان نپذیرفته بودند اما در دور جدید انتخابات ریاست جمهوری با بیان توجیهاتی نظیر این که ایران در خطر و انقلاب در حال نابودی است و نگران شدم وارد صحنه انتخابات شدند که این صورت تبلیغی قضیه بود. وی افزود: افرادی نیز تحلیل ارائه می کنند که ایشان وابسته به سرویس های اطلاعات بیگانه است و به همین دلیل وارد صحنه انتخابات شده بود. صفار هرندی تاکید کرد: بنده نه حرف آقای موسوی را قبول دارم و نه ادعای دیگران که ایشان از سوی سرویسهای خارجی ماموریت یافته در صحنه انتخابات وارد شود. وزیر سابق فرهنک و ارشاد اسلامی تصریح کرد: یک مساله مبتنی بر یافته های قبلی به عنوان اطلاع و خبر واقعیت دارد، هر بار که به سراغ آقای موسوی رفتند از اصلی ترین دلایل ایشان برای امتناع از نامزد شدن در انتخابات گوناگون این بود که شرایط مهیا نیست، ایشان باید پاسخ این سئوال را بدهند که شما چه شرایطی می خواستید؟ وی ادامه داد: در اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد اتفاقاتی در کشور افتاد که منجر به اختلاف و انتزاج میان جریان سیاسی داخلی و خارجی بود، برخی افراد به اروپا رفتند و با اروپایی ها رایزنی سیاسی برقرار کردند و از آنها خواستند وزن سیاسی جناح خود را با آنها سنگین کنند. صفار هرندی تصریح کرد: این از مسایلی بود که پس از نابودی رژیم پهلوی و بعد از محو شدن خاطرات ننگین عهد قجر نسبت به خارجی ها سابقه نداشت و بعد از انقلاب اولین بار بود که یک جریان سیاسی وزن خود را با کمک خارجی ها می خواست زیاد کند و پس از مجلس ششم اروپایی ها تهدید کرده بودند که اگر انتخابات برگزار کنید رابطه قطع می شود، نه تنها اینطور نشد بلکه اولین کسانی که پیروزی اصولگرایان در مجلس هفتم را تبریک گفتند همین اروپایی ها بودند. وی افزود: آقای موسوی همه مسایل انقلاب را می دید و رفتار دوستانش را می دانست اما سئوال اینجاست که چه شد در سال 87 و در آستانه انتخابات شرایط را مساعد دید؟ چه تغییراتی را مشاهده کرد؟ آیا آقای موسوی تغییر کرده بود و دیگر آرمان های دهه 60 را نداشت ؟ آقای موسوی باید پاسخ این سئوالات را بدهد. صفار هرندی تاکید کرد: درباره مسایل پس از انتخابات عده ای خودسر نیز به اسم حمایت از قانون وارد این قضایا شدند و نمونه آن حوادث کوی دانشگاه و کهریزک است که مقام معظم رهبری عنوان جنایت را در مورد کوی به کار بردند.
باید گفت در محیط فتنه اتفاقات بدی رخ می دهد اما گناه به دوش کسانی است که شروعکننده بازی بوده اند. وی افزود: ما نگران حضور خارجی ها در این انتخابات بودیم که آنها برای ما انتخابات برگزار کنند و در خصوص ادعاهای آقای موسوی و کروبی باید از آنها پرسیده شود که تا چه میزان برای احقاق حق راه قانونی را پیموده اند.
وزیر سابق فرهنک و ارشاد اسلامی در خصوص انتخابات شوراها و مجلس نیز گفت: در انتخابات شوراها و مجلس دخالت جریانات سیاسی بسیار تاثیر گذار خواهد بود و اگر اصولگرایان دچار انشعاب شوند همان سرنوشتی که جبهه اصلاحات در انتخابات دور دوم شوراها دچار آن شد، بر سر اصولگرایان هم خواهد آمد. وی افزود: نباید به انگیزه های انشعاب طلبانه میدان داد حتی اگر با زبباترین شعارها باشد، زیرا این انشعاب به سقوط خواهد رسید. صفار هرندی در پایان در خصوص موضع گیری ها و سخنان افراد در سطح جامعه تاکید کرد: سخنان و موضع گیری ها نباید کینه توزانه نسبت به شخصیت های نظام باشد و هر کس که در این دوره 30 ساله زحمت کشیده نزد خدا دیده شده است و نزد مردم باید دیده شود. سیام/1193
۰ نفر