به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه که روز چهارشنبه منتشر شد آمده است: همه افرادی که اقدام به احداث اعیانی یا تصرف اراضی در حریم ۲۰ متری دیوار ساماندهی رودخانه قشلاق کردهاند، موظفند حداکثر ظرف مدت هفت روز از تاریخ ۲۵ خرداد تا یکم تیرماه ۱۴۰۴ نسبت به تخلیه، قلع و قمع اعیانی و رفع تصرف از اراضی مذکور اقدام کنند.
شرکت آب منطقهای کردستان تاکید کرده است در صورت عدم اقدام متصرفان در مهلت تعیینشده، اقدامات قانونی براساس ضوابط و مقررات مربوطه بهصورت قاطع و بدون هیچگونه اغماضی صورت خواهد گرفت.
این اقدام در راستای حفظ بستر و حریم رودخانهها، پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از سیلاب و ساماندهی منابع آبی استان صورت میگیرد.
به گزارش ایرنا، کردستان، استانی کوهستانی و اقلیم آن متاثر از تودههای هوای گرم و مرطوب مدیترانهای است که موجب بارندگیهای مناسب در بهار و ریزش برف در زمستانها میشود.
میزان بارندگی سالانه در شرایط عادی اقلیمی معادل ۴۵۵ میلیمتر است، بیشترین میزان بارندگی سالیانه مربوط به شهرهای مریوان و بانه با حدود ۸۰۰ میلیمتر و کمترین میزان بارندگی در شرق استان حدود ۴۰۰ میلیمتر است، میزان بارش در قسمت مرکزی یعنی سنندج نزدیک به ۵۰۰ میلی متر است.
از حوضه های آبریز اصلی استان کردستان میتوان به خلیج فارس و دریای عمان، دریای خزر و دریاچه ارومیه و حوضههای آبریز نیز به سفیدرود شامل رودخانههای تلوار و قزل اوزن، مرزی غرب شامل رودخانههای سیروان و زاب کوچک، کرخه شامل رودخانه رازآور و دریاچه ارومیه شامل رودخانه های زرینه و سیمینه اشاره کرد.
تعداد دشتهای استان ۹ مورد است که پنج دشت آن در نیمه شرقی، ۲ دشت در غرب و ۲ مورد دیگر در جنوب استان واقع شده است، دشتهای قروه، دهگلان و چهاردولی در شرق استان جزو دشتهای ممنوعه محسوب میشود.
۱۸ سد در کردستان وجود دارد که از این تعداد مدیریت ۱۲ سد در اختیار استان و بهرهبرداری مابقی سدها در اختیار استانهای همجوار از جمله آذربایجانغربی و کرمانشاه قرار دارد.
نظر شما