به گزارش خبرنگار ایرنا، قدیر حسنزاده روز دوشنبه در آیین افتتاح تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان دکتر بسکی گنبدکاووس با اشاره به قوانین موجود، تأکید کرد: طی دو تا سه سال آینده، ۲۰ درصد از ادارات و نهادها موظف به استفاده از انرژیهای پاک، از جمله انرژی خورشیدی و تصفیهخانههای فاضلاب هستند که این طرح گامی مهم در راستای توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست محسوب میشود.
وی ادامه داد: پس از تصویب درخواست با صندوق ملی محیط زیست مکاتبه و افراد جهت دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی خواهند شد.
سرپرست اداره کل محیط زیست گلستان با قدردانی از دست اندرکاران بیمارستان بسکی گنبدکاووس در راهاندازی تصفیهخانه فاضلاب، گفت: این بیمارستان بخش خصوصی میتواند الگویی مناسب برای دیگر مراکز درمانی استان به جهت راهاندازی تصفیهخانه فاضلاب باشد.
وی بدون اشاره به آماری، افزود: تجهیز مراکز درمانی گلستان به تصفیهخانه فاضلاب در دستورکار قرار دارد ضمن اینکه هم اکنون تعدادی از بیمارستانهای استان تصفیهخانه دارند و تعدادی هم در مرحله اقدام هستند.
حسن زاده، از تجهیز تمامی مراکز محیط بانی اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان به انرژی خورشیدی خبر داد و اضافه کرد: اداره کل دادگستری استان هم از دستگاههای پیشرو در استفاده از انرژی خورشیدی است.
توجه به محیط زیست لازمه توسعه پایدار
سرپرست فرمانداری گنبدکاووس هم در این مراسم توجه به محیط زیست را لازمه توسعه پایدار دانست و گفت: لازم است هر اقدام عمرانی و توسعهای دستگاه های اداری و اجرایی، پیوست محیط زیستی داشته باشد.
سلیمان هاشمی با یادآوری برخی خدمات زیست محیطی مرحوم دکتر بسکی افزود: دکتر بسکی از چهرههای ماندگار محیط زیست کشور، استان گلستان و گنبدکاووس است که میطلبد در مناسبتهای محیط زیست به عنوان چهره ماندگار معرفی شود.
وی، ساختار مناسب، نیروی انسانی متخصص و روشهای مدیریتی علمی را سه ضلع موفقیت دانست و اضافه کرد: از شاخصهای بیمارستان دکتر بسکی به روز بودن آن و اهتمام ویژه به محیط زیست است که راهاندازی تصفیهخانه از جمله اقدامات این مرکز درمانی است.
تصفیهخانه فاضلاب بیمارستان دکتر بسکی با ظرفیت تصفیه ۸۰ مترمکعب فاضلاب در شبانه روز و با هزینه ۲۵ میلیارد ریال راهاندازی شده و به گفته مدیران این مرکز درمانی قرار است استفاده از انرژی خورشیدی هم با ظرفیت ۲ مگاوات در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما