"اله کرم عزیزی " روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این ۹ محکوم در انتظار اجرای حکم قصاص بودند که با تلاش مستمر واحد مددکاری و اخذ رضایت اولیای دم، زندگی جدیدی را آغاز کردند.
وی گفت: این محکومان در اثر بروز اختلافات و مشکلات مالی، عدم کنترل خشم، سوء تفاهم، پایین بودن آستانه تحمل و گذشت، مصرف انواع مواد مخدر، منازعات خانوادگی، درگیری و نزاع مرتکب قتل شده بودند.
عزیزی افزود: زمان تحمل کیفر برای محکومان بین چهار تا ۲۰ سال بوده که باتلاش واحد مددکاری وکمک خیرین به رضایت و گذشت اولیاء دم انجامید.
وی یادآورشد که تلاش های بی وقفه واحد مددکاری مجتمع ندامتگاهی قزلحصار در سال جاری موجب ایجاد فرصت دوباره زندگی برای ۹ نفر از مددجویان محکوم به قصاص با اخذ رضایت از اولیاء دم فراهم شد که از این تعداد ۲ نفر آنان از زندان آزاد و هفت نفر در حال تحمل کیفر محکومیت دولتی هستند.
مجتمع ندامتگاهی قزلحصار یکی از زندان های مستقر درکرج است که زیر نظر اداره کل زندان های استان تهران اداره می شود.
نظر شما