شهرام احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این پرندگان به واسطه برخورد با مستحدثات، ساختمان و کابل برق، هنگام مبارزه با یکدیگر همچنین بر اثر شلیک شکارچی متخلف دچار جراحت شده بودند.
وی اضافه کرد: مرکز نگهداری و تیمار پرندگان شکاری در همدان توسط آقای شیردره که از دوستداران واقعی محیط زیست است در منطقه چشمه قصابان راه اندازی شده که از روی عشق و علاقه به گونه های حیات وحش، نسبت به تیمار و درمان آنها به صورت اصولی و زیرنظر دامپزشک اقدام می کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اظهارکرد: سه هزار گونه پرنده شکاری از زمان راه اندازی این مرکز (سال ۱۳۹۰) تاکنون تیمار، درمان و به آسمان بازگشته اند و پارسال هم ۱۲۰ قطعه پرنده آسیب دیده، پس از مداوا و کسب سلامتی کامل، رها سازی شد.
احمدی از هم استانی ها خواست در صورت مشاهده پرنده زخمی در طبیعت و حتی مناطق شهری و مسکونی، موضوع را از طریق تماس با سامانه ۱۵۴۰ اطلاع رسانی کنند تا همکاران محیط زیست با حضور در محل نسبت به جابجایی گونه زخمی، تیمار، درمان و بازگرداندن دوباره آن به طبیعت اقدام کنند.
وی گفت: شهروندان در همه روزهای سال به خصوص هفته محیط زیست همیار این مجموعه باشند و در حفظ و نگهداری طبیعت و گونه های موجود در آن که بخش پرجاذبه ای از محیط زیست کشور محسوب می شود، تلاش کنند.
برگزاری بیش از ۱۰۰ برنامه همزمان با هفته محیط زیست (۱۶ تا ۲۲ خرداد ماه) با شعار "محیط زیست مطلوب، تعهد مسوولان، همراه مردم" آغاز شده است.
نظر شما