۱۵ خرداد ۱۴۰۴، ۱۴:۳۹
کد خبرنگار: 1160
کد خبر: 85853047
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

نایب رئیس مجلس: نیاز ما به دانش هسته‌ای برای رفع مشکلات و توسعه کشور است

رشت - ایرنا - نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما به دانش هسته‌ای برای توسعه کشور و رفع مشکلات جامعه و مردم در بخش‌های مختلف نیازمندیم و همه بر این امر واقفندکه ایران اسلامی هرگز به دنبال بمب هسته‌ای نبوده و نیست.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز در مراسم بزرگداشت قیام پانزدهم خرداد و گرامیداشت روحانی شهید یونس حسینی رودباری گیلانی نخستین شهید انقلاب در این استان در مصلای امام خمینی(ره) رودبار اظهار کرد: علم هسته‌ای در حوزه بسیاری چون تهیه داروهای ضد سرطان، انرژی برق، دانش بنیان و سلول‌های بنیادین کاربرد دارد و گره‌گشاست و هدف ما بهره‌مندی از ظرفیت‌های این علم در جامعه و حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه است.

وی با بیان اینکه اروپاییان به هیچ وجه علاقمند به توافق بین ایران و آمریکا نیستند، افزود: رهبر معظم انقلاب با اصل مذاکره مخالفتی نداشتند و این اجازه را هم صادر کردند و تاکید و چارچوب تصمیم‌گیری ایشان بر مبنای منافع ملی، عقلانیت راهبردی و تجربه گذشته از آنهاست و در نهایت نیز دیدیم که خواسته آنان از مذاکره چه بود آنان حتی فعالیت دانشمندان هسته‌ای ما، تحقیق و مطالعه در این حوزه را هم برنمی تابند و نمی خواهند.

وی با بیان اینکه آنها با این ملت و کشور دشمنی خود را ادامه می‌دهند، اظهار کرد: اگر مذاکره برد - برد باشد، کسی مشکلی ندارد؛ اما آنها در مذاکرات فقط دنبال اهداف و منافع خود هستند در این میان قصدشان تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: همه کشورهای منطقه هم می‌دانند که ایران در پی جنگ نیست بلکه خواهان زندگی بهتر برای مردم خود است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از سویی دشمنان این ملت و کشور مدعی بودند که ما ضعیف شده ایم؛ اما سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب همه این ذهنیت ها و تحلیل‌ها واهی را تغییر داد و همگان می دانند که این ملت و کشور قدرتمند و مقتدر هستند و ملت نیز پشت انقلاب خود ایستاده اند.

وی بیان کرد: آمریکا می‌خواهد منطقه را به هم بریزد و از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نیز تمام هم و غم خود گذاشتند تا با ضربات زیادی که بر این کشور و ملت وارده کردند به اهداف و مقاصد شوم شان دست یابند اما ایران اسلامی امروز قدرتمندتر از هر زمان دیگری است و آمریکا هم به این امر واقف است.

حاجی بابایی در ادامه به مشکلات موجود در جامعه نیز اشاره کرد و گفت: اگرچه امروز شاهد تورم و گرانی در جامعه هستیم؛ اما این شرایط و مسائل احصاء و کارشناسی شده و پاسخ به این گره‌های کور نیز وجود دارد و باید دولت و مجلس با پشتیبانی ملت و سایر نهادها بر این مسائل چیره شوند که به طور حتم این امر تحقق خواهد یافت.

نایب رئیس مجلس: نیاز ما به دانش هسته‌ای برای رفع مشکلات و توسعه کشور است

هدف اصلی انقلاب، ترویج اسلام ناب محمدی(ص) است

وی در ادامه به قیام ۱۵ خرداد اشاه کرد و افزود: هدف اصلی انقلاب جاری ساختن تمام ارزش‌های اسلام در جامعه و ترویج اسلام ناب محمدی(ص) است که برگرفته از قیام عاشوراست.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امام حسین(ع) برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد تا اعلام کند یزید جانشین پیامبر اکرم(ص) نیست و در این راه از جان خود و فرزندان و اصحابش را فدا کرد تا اسلام ناب محمدی(ص) در جامعه جاری شود.

وی با بیان اینکه امروز رژیم صهیونیستی در جهان بی حیثیت‌ترین رژیم تاریخ است، گفت: ایران اسلامی در این مسیر گام برداشته و همه این افتخارات بدلیل ایثارگری و جانفشانی‌های فرزندان این ملت و شهدا این کشور و نظام است.

در مراسم پزرگداشت قیام ۱۵ خرداد و روحانی شهید یونس حسینی رودباری، هادی حق شناس استاندار، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان، مسئولان این استان و اقشار مختلف گیلان حضور داشتند.

حجت‌الاسلام سید یونس حسینی رودباری در سال ۱۳۱۱ در روستای آغوزبن از توابع رودبار در استان گیلان در خانواده‌ای متدین متولد شد؛ وی در ماجرای حمله عوامل رژیم طاغوت به مدرسه فیضیه قم مجروح شد و چند روز بعد در اثر شدت جراحات، به درجه رفیع شهادت رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha