ارتباط نزدیک‌ بین نسل جوان و خانواده‌های شهدا هدف طرح «سه‌شنبه‌های تکریم» است

مشهد- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: هدف از اجرای طرح «سه‌شنبه‌های تکریم» ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری و ایجاد ارتباط نزدیک‌تر بین نسل جوان و خانواده‌های شهداست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، صدیقه خدیوی روز سه‌شنبه در دومین نشست طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم» که همزمان با سراسر کشور در مشهد برگزار شد افزود:برنامه«سه شنبه های تکریم» به منظور تکریم خانواده شهدا، سال گذشته و به همت نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی شکل گرفت و قرار بود سازمان امور مساجد به عنوان مردمی‌ترین نهاد در کشور به همراه بنیاد شهید و صدا و سیما دور هم جمع شوند و از خانواده شهدا تکریم کنند.

وی ادامه داد: بازدید از منازل شهدا، برگزاری جلسات آموزشی و فرهنگی و ارائه مشاوره‌های تربیتی به خانواده‌ها از جمله اقداماتی است که در برنامه سه‌شنبه‌های تکریم اجرا می شود و نیز در این طرح تلاش می‌شود تا با استفاده از تجربیات خانواده‌های شهدا، جوانان به الگوهای مثبت و سازنده در زندگی خود دست یابند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز در این آیین گفت: ما هرچه داریم از برکت شهادت‌ها و ایثارهای است که تا کنون در کشور رقم خورده است و تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در کشور وجود داشته باشد و شاهد ترویج روزافزون آن باشیم انقلاب و نظام اسلامی ما بیمه خواهد بود.

حجت‌الاسلام سید حسن شریعتی افزود: انقلاب اسلامی ایران با ترویج روزافزون فرهنگ ایثار و شهادت، پایدار و مستدام و زنده می‌ماند لذا یکی از وظایف مهم مسولان در کشور فراهم کردن زمینه ترویج این فرهنگ است.

وی ادامه داد: امید است با اجرای مستمر و منظم برنامه «سه‌شنبه‌های تکریم» در هر هفته، شاهد ترویج روز افزون فرهنگ شهادت و ایثار در کشور و استان خراسان رضوی باشیم.

ارتباط نزدیک‌ بین نسل جوان و خانواده‌های شهدا هدف طرح «سه‌شنبه‌های تکریم» است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این آیین گفت: «سه‌شنبه‌های تکریم» نمادی از ارج نهادن به مقام شهید و شهادت است و امید است این برنامه به طور مستمر ادامه یابد.

حسین مسگرانی افزود: در برنامه‌ سه‌شنبه‌های تکریم قرار بر این است که روزهای سه‌شنبه هر هفته به دیدار خانواده معظم شهدا برویم اما در این جلسه به دلیل حضور و ارتباط برخط با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور ما میزبان پنج خانواده شهید هستیم.

وی ادامه داد: در هفته های آینده این برنامه با حضور مسوولان مربوطه و در منازل خانواده‌های شهدا برگزار خواهد شد.

ارتباط نزدیک‌ بین نسل جوان و خانواده‌های شهدا هدف طرح «سه‌شنبه‌های تکریم» است

به گزارش ایرنا، دومین جلسه طرح ملی سه‌شنبه های تکریم همزمان با سراسر کشور و با حضور برخط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و با حضور پنج خانواده شهید در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

در این آیین از پوستر و نشان سه شنبه های تکریم رونمایی شد.

همچنین در این آیین لوح تقدیر با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی به پنج خانواده شهدای این استان اهدا شد.

۶۷ کانون فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور به صورت برخط در این آیین حضور داشتند و از ۷۵ خانواده معزز شهید کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به صورت همزمان در سراسر کشور تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha