۶ خرداد ۱۴۰۴، ۲۰:۵۸
کد خبرنگار: 5368
کد خبر: 85845664
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مقاومت فلسطین: توزیع کمک‌ها از طریق شرکت امنیتی آمریکایی توهین به انسانیت است

تهران- ایرنا- گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای شدیداللحن، توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه از طریق یک شرکت امنیتی آمریکایی وابسته به رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و آن را بخشی از پروژه خطرناک تلاش برای کوچاندن ملت فلسطبن و محاصره این منطقه ارزیابی کردند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، در بیانیه‌ای که امروز از سوی گروه‌های مقاومت فلسطین منتشر شد، تأکید شده است که توزیع کمک‌های بشردوستانه از طریق شرکت امنیتی آمریکایی، نه‌تنها تحقیرآمیز و توهین به کرامت انسانی است، بلکه با هدف تحمیل طرح‌های صهیونیستی برای تبدیل نوار غزه به اردوگاه‌های بازداشت و تقسیم آن به بخش های جداافتاده صورت می‌گیرد؛ به‌ویژه که این روند، زمینه‌ساز تخلیه جمعیتی در شمال و مرکز غزه به منظور اجرای نقشه کوچاندن اجباری اهالی این باریکه است.

این گروه‌ها هشدار دادند که نظامی‌سازی روند توزیع کمک‌ها از طریق نهادی وابسته به رژیم صهیونیستی با هدف تضعیف نقش نهادهای بین‌المللی مانند سازمان ملل و آژانس‌های انسانی آن، صورت می‌گیرد.

در ادامه این بیانیه آمده است که بهترین و قانونی‌ترین چارچوب برای توزیع کمک‌ها، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) است که دارای تجربه، داده‌ها و زیرساخت‌های لازم برای انجام این مأموریت انسانی مطابق با قوانین بین‌المللی و اصول سازمان ملل است.

گروه‌های مقاومت در ادامه خواستار فشار بین‌المللی گسترده و مؤثر بر رژیم صهیونیستی برای بازگشایی گذرگاه‌ها و ورود کامل کمک‌های بشردوستانه و پزشکی شدند و تأکید کردند که بیش از ۲.۳ میلیون انسان در غزه با گرسنگی، کشتار و جنایات فجیع انسانی مواجه هستند.

این بیانیه همچنین بر شکست طرح توزیع کمک‌ها از طریق این شرکت امنیتی تأکید کرد و آن را نتیجه طبیعی تلاش‌های شکست‌خورده رژیم اشغالگر برای ایجاد هرج‌ومرج دانست.

گروه‌های مقاومت فلسطین از ملت فلسطین که با ایستادگی و مقاومت خود این طرح را ناکام گذاشتند، تقدیر کردند و خواستار وحدت ملی در برابر توطئه‌ها و مزدوران رژیم صهیونیستی شدند.

مقاومت فلسطین همچنین از تمامی مواضع ملی و بین‌المللی که در برابر سیاست گرسنه‌سازی ایستادند و از همراهی با آن خودداری کردند، تقدیر و تأکید کرد که ملت فلسطین هرگز این مواضع تاریخی را فراموش نخواهد کرد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که رسانه‌های فلسطین امروز فیلمی از توزیع کمک‌های بشردوستانه توسط یک شرکت آمریکایی در غرب رفح واقع در جنوب نوار غزه را منتشر کردند که نشان می‌دهد نیروهای رژیم اشغالگر به سمت مردمی که برای دریافت کمک‌ها تجمع کرده‌اند، تیراندازی می‌کنند.

در همین راستا، دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه، استفاده رژیم صهیونیستی از توزیع کمک‌های انساندوستانه به عنوان سلاح جنگی و ابزار باج‌خواهی را محکوم کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه اعلام کرد که رژیم اشغالگر در پروژه توزیع کمک‌های انساندوستانه در مناطق موسوم به «مناطق حائل» شکست مفتضحانه‌ای خورد.

در بیانیه دفتر مذکور آمده است: مداخله رژیم اشغالگر و تیراندازی به سمت مردم گرسنه‌ در اطراف مرکز توزیع کمک‌های انساندوستانه، بیانگر فروپاشی مسیر انسانی مورد ادعای این رژیم است.

در این بیانیه همچنین آمده است: ما استفاده رژیم اشغالگر از کمک‌ها به عنوان سلاح جنگی و ابزار باج‌خواهی سیاسی را محکوم می‌کنیم و خواستار اقدام فوری و موثر سازمان ملل برای توقف این جنایت و بازگشایی فوری و بدون قید و شرط گذرگاه‌ها هستیم.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه همچنین از کشورهای عربی و اسلامی برای مداخله و فعال‌سازی مسیرهای انسانی مستقل جهت شکستن محاصره درخواست کرد و افزود: ما قاطعانه هر گونه طرحی در خصوص ایجاد مناطق حائل یا کریدورهای انسانی تحت نظارت رژیم اشغالگر را رد می‌کنیم.

در همین پیوند، «فیلیپ لازارینی»، رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز اعلام کرد: به نظر می‌رسد طرح جدید اسرائیل برای توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه، مقدمه‌ای برای «نکبت دوم» باشد زیرا سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بشردوستانه در حال حاضر ۴۰۰ نقطه توزیع غذا در سراسر غزه دارند، اما سازمان جدیدی که اسرائیل برای توزیع کمک‌ها از آن استفاده می‌کند، بر مناطق خاصی در جنوب تمرکز دارد و این امر مردم را مجبور می‌کند برای دریافت کمک از سراسر نوار غزه (به جنوب این منطقه) سفر کنند که به نظر می‌رسد این طرح، بخشی از قصد ارتش اسرائیل برای کوچاندن اجباری ساکنان از شمال نوار غزه به جنوب آن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha