۳ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۰۱
کد خبرنگار: 2203
کد خبر: 85841758
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خراسان جنوبی میزبان مسابقات آزاد کروکت شرق کشور

۳ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۰۱
کد خبر: 85841758
خراسان جنوبی میزبان مسابقات آزاد کروکت شرق کشور

بیرجند -  ایرنا - رئیس هیأت گلف خراسان جنوبی گفت: نخستین دوره مسابقات آزاد کروکت شرق کشور با حضور ورزشکارانی از استان‌های شرقی از هفت تا ۹ خردادماه  جاری  به میزبانی استان برگزار می‌شود.

رضا محمودی‌زاوه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رقابت‌ها در زمین کروکت چمن مصنوعی مجموعه ورزشی بند دره بیرجند به عنوان نخستین زمین استاندارد کروکت شرق کشور، برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این مسابقات با هدف توسعه و ترویج ورزش کروکت در مناطق شرقی کشور، شناسایی استعدادهای مستعد در این رشته نوپا و فراهم‌سازی بستری برای رقابت سالم میان ورزشکاران، برگزار می‌شود.

رئیس هیأت گلف خراسان جنوبی، با اشاره به اهمیت میزبانی این رقابت‌ها در توسعه ورزش‌های زیرمجموعه گلف، اظهار کرد: کروکت یکی از رشته‌های جذاب و تاکتیکی زیرمجموعه گلف است که در سال‌ اخیر با استقبال مناسبی در استان روبه‌رو شده است.

وی عنوان کرد: برگزاری این مسابقات نه‌تنها باعث ارتقای سطح فنی بازیکنان می‌شود، بلکه فرصت مغتنمی برای تبادل تجربه میان هیأت‌های استانی شرق کشور نیز فراهم می‌آورد.

محمودی‌زاوه افزود: زیرساخت‌های لازم برای برگزاری رقابتی درخور شأن ورزشکاران مهیا شده و تلاش کرده‌ایم تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در استان، تجربه‌ای حرفه‌ای و خاطره‌انگیز برای شرکت‌کنندگان رقم بزنیم.

وی یادآور شد: امیدواریم این رقابت‌ها آغازی برای برگزاری رویدادهای گسترده‌تر در آینده و معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های خراسان جنوبی در حوزه ورزش‌های نوین باشد.

رئیس هیأت گلف خراسان جنوبی تاکید کرد: مسابقات آزاد کروکت شرق کشور زیر نظر فدراسیون گلف جمهوری اسلامی ایران و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha