به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، محمد سلیمی در نشست مشترکی با رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی اظهار کرد: باید در تعلیم و تربیت دانش آموزان اثر گذاری جدی داشته باشیم و شرایط را به گونهای تدبیر کنیم که آنچه مخاطبین به آن نیازمند هستند در داخل کشور فراهم شود و در محیطی ایمن بتوانند به تحصیل و کسب مهارت نوین جهانی بپردازند.
طرح مدرسه مجازی که مراحل پایانی تصویب خود را می گذراند
احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش نیز در این نشست مشترک با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در کشور امری حاکمیتی و غیر قابل واگذاری است، اظهار کرد: مدارس غیردولتی مجری سیاست های دولت و تابع نظام تعلیم و تربیت کشور هستند .
وی با تاکید بر اینکه باید فضاهای آموزشی و تربیتی به گونه ای برای دانش آموزان تمهید شود که موجب تقویت هویت دینی ، اسلامی و ایرانی آنان باشد، اظهار کرد: اگر ما این فضا را از فرزندانمان دریغ کنیم و برای کاهش مهاجرت نسل آینده ایران تدبیر نکنیم قطعا بیگانگان در خارج از مرزهای کشور برای جذب دانش آموزان و نسل آینده تصمیم گیری و آن را مدیریت خواهند کرد.
محمودزاده ادامه داد: طرح مدرسه مجازی که مراحل پایانی تصویب خود را می گذراند، می تواند به عنوان فرصتی مناسب برای آموزش به ویژه در سطح بین المللی و کشورهای همسایه مورد استفاده قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش کنترل شهریه مدارس بین الملل و نظارت بر عملکرد آنها را ضروری دانست و افزود: رضایت اولیای دانش آموزان از کیفیت آموزش و فعالیت های پرورشی در این مدارس باید در سطح مطلوبی قرار گیرد و با نظارت جدی بر عملکرد آنها ، به بهبود کیفیت علمی ، پژوهشی و تربیتی کمک کنیم.
محمودزاده با تاکید بر اینکه مدارس بین الملل می توانند با انگیزه بخشی و مسئولیتپذیری نسل آینده را ترغیب به ساختن و خدمت به کشور کنند ، تصریح کرد: این مدارس با فعالیت های مطلوب و ارائه خدمات آموزشی به علاقه مندان خارج از کشور که به نظام آموزشی ما توجه دارند ، می توانند کمک موثر و شایانی داشته باشند.
نظر شما