حمیدرضا پیمانجو روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه این طرحها نقش کلیدی در اتصال مناطق روستایی و تسهیل رفتوآمد مردم دارد اظهارداشت: عملیات اجرایی هر دو پروژه با جدیت در حال پیگیری است و بر اساس برنامهریزیها، طی ماههای آینده شاهد پیشرفت چشمگیرتری خواهیم بود.
وی جزئیات پروژه احداث پل شهرک شیرازی را شامل پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد، ویژگیهای فنی طول دهانه ۴۰ متر - ارتفاع کوله ۹ متر از کف پی -و اعتبار پروژه را ۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
پیمانجو طول مسیر پروژه راه روستایی سرفاریاب مندان سواری سه و نیم کیلومت دانست و گفت: این طرح با اعتبار ۱۲۳ میلیارد و ۹۸۵ میلیون ریال در مرحله لایهسازی قراردارد.
وی اقدامات انجامشده در این طرح را شاملبسترکوبی کامل مسیر، احداث کانالهای جانبی و پخش و تراکم لایه زیراساس در کل مسیر ذکر کرد.
پیمانجو بهبود تردد و دسترسی روستایی، توسعه زیرساختهای حملونقل در مناطق محروم، ارتقای ایمنی جادهها و کاهش خطرات ترافیکی را از اهداف اجرای این دو پروژه اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، چرام همچون دیگر شهرستان های ۹ گانه استان کهگیلویه و بویراحمد سرشار از ظرفیت های بسیار خوب در حوزه های مختلف کشاورزی، معادن و گردشگری ست که یکی از مهمترین دلایل در شکوفا نشدن این ظرفیت ها بن بست بودن و تکمیل نشدن راه های ارتباطی این شهرستان است.
چرام یکی از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد و مرکز شهرستان چرام حد فاصل شهرهای دهدشت، گچساران و باشت دارای ۲ نوع آب و هوای گرم و معتدل است و دارای ۲ بخش، مرکزی و "سَرفاریاب" با جمعیت ۳۳ هزار و ۵۴۳ نفر در قالب هشت هزار و ۸۹۰ خانوار که تقریبا در مرکز استان واقع شد و بدلیل نبود راه های ارتباطی مناسب در بن بست قرار گر فته است.
شهر چرام که از سه مسیر ارتباطی اصلی به مرکز استان و دیگر شهرستان ها و استان ها (چرام به باشت- چرام به یاسوج از جاده سپیدار و چرام به دهدشت) ارتباط دارد.
بیشتر بخوانید:
توسعه شبکه جادهای؛ راه درست پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
ضعف زیرساخت های جاده ای عامل توسعه نیافتگی کهگیلویه وبویراحمد
نظر شما