۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۳:۰۴
کد خبر: 85832711
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

برگزاری نمایشگاه‌های بدون نظارت در قم بسترساز مشکلات فرهنگی است

قم- ایرنا- معاون دادستان عمومق و انقلاب قم گفت: برگزاری نمایشگاه‌های بدون مجوز و نظارت در این استان بسترساز مشکلات فرهنگی و ناهنجاری اجتماعی است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دادسرای قم، روح‌الله مسلم‌خانی در جلسه کمیته سلبی قرارگاه ۱۹ دی قم، افزود: دستگاه‌های نظارتی وظیفه دارند از فعالیت هرگونه نمایشگاه بدون اخذ مجوز از کمیته صدور مجوزها که ذیل اتاق اصناف است، جلوگیری نمایند.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت نهادها و متولیان مربوطه بر مسائل فرهنگی نمایشگاه‌ها، اضافه کرد: باید فعالیت افرادی که قوانین و ضوابط تعیین شده برای فعالیت در این مجموعه‌ها را رعایت نمی‌کنند، متوقف شود.

جلسه کمیته سلبی قرارگاه ۱۹ دی به ریاست معاون دادستان عمومی و انقلاب قم و با حضور اعضای کمیته به منظور بررسی وضعیت فرهنگی و عفاف و حجاب در نمایشگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha