به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا شهرکی روز یکشنبه در دومین نشست خبری استاندار سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه با تأکید بر نگاه ویژه دولت به توسعه منطقه، از انتصاب سه بانوی توانمند به سمت فرمانداری از میان ۲۶ فرماندار استان خبر داد و افزود: این اقدام یکی از شاخصهای توسعه این نقطه از ایران اسلامی به شمار میرود.
وی همچنین به اهمیت همکاری و بهرهگیری از نخبگان در راستای توسعه سیستان و بلوچستان اشاره کرد و ادامه داد: این استان فرصتی برای از دست دادن زمان ندارد. بنابراین، رویکرد ما در انتصاب افراد، استفاده از تمامی جریانات بوده تا همه در این فضا حضور و مشارکت داشته باشند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به فضای مسموم و غرضورزانه موجود در شبکههای مجازی، تأکید کرد: امروز عرصه برای ارائه نظرات مبنی بر توسعه این استان برای تمام اقشار جامعه باز و نگاه ما به توسعه، وفاق و مشارکت همگانی است.
وی به اهمیت سیستان و بلوچستان به عنوان "دایهدار پایتخت وحدت ایران اسلامی" اشاره کرد و گفت: باید از این مدل در سطح ملی، استانی و منطقهای بهره برد، گفتمان وفاق و مشارکت مردم یکی از رویکردهای اصلی استانداری بوده و امروز شرایط آرامی در نقاط مختلف استان حاکم است.
شهرکی با بیان اینکه امروز مردم با گفتمان وفاق و وحدت پشتیبان نظام هستند، ادامه داد: استفاده از تمامی اقشار در برنامهها اولویت کار ما است و این راهبرد در تمامی ردههای فرمانداریها و بخشداریها در حال اجراست.
وی همچنین به دغدغههای سیستان و بلوچستان در خصوص عدم تجمعات و تحصنها اشاره کرد و افزود: با همت سازمان مدیریت و برنامهریزی و معاونت عمرانی، تمامی حقوق کارگران استان تا پایان اسفند ماه پرداخت و معوقات کارگری به صفر رسیده، این اقدامات باعث شد که در استان شاهد تجمع و تحصن نباشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به آرامش فضای استان برای برگزاری امتحانات مانند کنکور اشاره کرد و گفت: ساماندهی مناطق حاشیه و شناسهدار کردن روستاها از دیگر اقدامات مهم بوده که در دستور کار قرار گرفته است.
وی به تقسیمات کشوری بین استان کرمان و سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: اقداماتی در این زمینه در حال انجام است که نتیجه آن به زودی به سمع و نظر مردم خواهد رسید. همچنین، نگاه بلند به استفاده از همه ظرفیتها و قومیتها برای به کارگیری نیروهای بومی اهل سنت و تشیع در نیروهای فراجا و انتظامی در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، استان مرزی سیستان و بلوچستان بهعنوان دومین استان پهناور کشور ۱۱.۴ درصد از مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده و بیش از سه میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما