معاون وزیر کشاورزی: تربیت پزشک خاک در دستور کار است

شیراز- ایرنا- معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک از برنامه‌ریزی برای تربیت متخصصان تحت عنوان پزشک خاک خبر داد و گفت: امسال با تامین اعتباری افزون بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در حوزه خاک، رکورد بی‌سابقه‌ای در مقایسه با سال‌های گذشته ثبت کرده‌ایم. 

به گزارش ایرنا، صفدر نیازی شهرکی سه‌شنبه در نخستین همایش هم‌اندیشی تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و واردکنندگان نهاده‌های کشاورزی (کود و سم)در شیراز، با تاکید بر اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی اظهار کرد: این همایش‌ها نقش کلیدی در همگرایی ذینفعان بخش کشاورزی ایفا می‌کنند.

وی افزود: امسال به عنوان "سال سرمایه‌گذاری برای تولید" شناخته می‌شود. در حوزه زیرساخت‌ها، امیدواریم با بهبود تامین بودجه، شاهد رشد بیشتری باشیم.

وی ادامه داد: هم اکنون ۳۰۰ تولیدکننده فعال در حوزه آبیاری، محصولات خود را به ۱۸ کشور جهان صادر می‌کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به لزوم توازن در سرمایه‌گذاری بین تولید و مصرف، خاطرنشان کرد: اگر تنها یک سوم منابع مالی اختصاص یافته به تولید را به بخش مصرف اختصاص می‌دادیم، امروز با چالش‌های کمتری روبه‌رو بودیم و نتایج ملموس‌تری به دست می‌آوردیم.

تاکید بر الزامات قانونی و مکان‌محوری

نیازی با بیان اینکه بخش کشاورزی باید مبتنی بر ویژگی‌های منطقه‌ای (مکان محور) برنامه‌ریزی شود، تصریح کرد: اجرای قوانین مرتبط با این حوزه نیازمند تامین الزامات حقوقی و اعتبارات کافی است. همچنین تحقق امنیت غذایی برای فعالان بخش کشاورزی از ضروریات است تا با هماهنگی بین نهادها، به الگوهای موفق دست یابیم.

هوش مصنوعی؛ راهبرد آینده

وی با اشاره به نقش فناوری‌های نوین در کشاورزی گفت: ارایه طرح‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در دستور کار قرار دارد. این فناوری‌ها می‌توانند تحول چشمگیری در بهینه‌سازی مصرف منابع و افزایش بهره‌وری ایجاد کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha