۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۴:۵۸
کد خبرنگار: 1455
کد خبر: 85813519
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اقدامات خوبی برای توسعه لرستان انجام شده است

خرم‌آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: اقدامات خوب و بسیاری برای توسعه استان توسط مسوولان انجام شده که باید در معیشت مردم تاثیرگذار باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه های این هفته نماز جمعه خرم‌آباد با گرامیداشت دهه کرامت بیان کرد: استاندار لرستان و مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیداری با ریاست جمهوری داشتند که نتایج مطلوبی داشته و سبب خوشحالی مردم شده است.

وی افزود: مردم باید نتیجه این اقدامات را مشاهده کنند و در باب فولاد ازنا ۲ هفته مهلت داده اند تا تعیین تکلیف شود.
خطیب جمعه خرم‌آباد بیان کرد: مردم باید از نمایندگان کارهای کلان و عمومی استان را مطالبه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی با اشاره به ۹ اردیبهشت و روز شوراها اضافه کرد: هدف از شوراها مشارکت مردم در اداره جامعه است و در قانون اساسی هم به وظایف شوراهای اسلامی شهر تاکید بسیار شد.

وی ادامه داد: هرجایی شوراها براساس اصول تعیین شده عمل کردند، موفق و در غیراینصورت مسیر موفقیت به کندی سپری می‌شود.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به اینکه شورا امری دسته جمعی است، اضافه کرد: همه اعضای شورا باید متعهد، دلسوز و مردمی باشند.

شاهرخی با اشاره به فرمان هشت ماده ای رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۰ افزود: برای مبارزه با مفسدان این دستور صادر شد تا سران سه قوه در این جهت اقدام اساسی انجام دهند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی بیان کرد: جامعه ما پس از ۲۴ سال از صدور این دستور همچنان تشنه برخورد و مبارزه قاطع با مفسدان است.

وی با اشاره به نسل کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین بیان کرد: جنایات جنگی این رژیم باید در دادگاه صالحه محاکمه و رسیدگی شود و دولت های عربی و اسلامی در تمام عرصه ها ارتباط با این رژیم غاصب قطع کنند.

خطیب نماز جمعه خرم آباد ادامه داد: ملت ها آماده فداکاری برای کمک به مردم فلسطین، غزه و آزادی قدس هستند.

حجت‌الاسلام شاهرخی افزود: انفعال و ذلت دولت های مدعی حقوق بشر در برابر رژیم کودک کش اسراییل غیر قابل بخشش است و این در کارنامه آنها ثبت و ضبط خواهد شد.

وی ضمن گرامیداشت روز کار و کارگر اظهار کرد: امروز امنیت شغلی و تامین معیشت و حفظ کرامت کارگران و تکریم از زحمات این افراد مورد تاکید است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به لزوم ساماندهی معابر شهری خرم آباد گفت: آسفالت معابر و شهرهای خرم آباد امری لازم است که باید با جدیت پیگیری شود.

وی بر لزوم پرداخت عوارض و مالیات ها توسط مردم نیز تاکید کرد و افزود: شهرداری نباید حساب دستگاه ها را مسدود کند چون به مردم آسیب می رسد.

خطیب جمعه خرم‌آباد بیان کرد: اهانت به مقدسات در منظومه فکری امامان انقلاب اسلامی جایی ندارد و بر خلاف اهداف نظام انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی بیان کرد: رسانه ملی برنامه های گوناگونی در مورد وحدت میان مذاهب اسلامی ارائه کرده و بلافاصله با این رفتار برخورد شده است.
وی افزود: اکنون که روابط سیاسی ایران اسلامی با برخی از کشورهای عربی در حال بهبود است، باید این مطلب دقیق پیگیری شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha