۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۶:۰۷
کد خبر: 85811174
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

بارش باران بهاری، شیراز و مناطق دیگری از فارس را نوازش داد + فیلم
شیراز دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

شیراز - ایرنا - بارش دل‌انگیز بهاری امروز سه‌شنبه، هوای شیراز و چند شهرستان استان فارس را طراوتی دوباره بخشید و حال‌وهوایی خاص به چهره این شهرها داد؛ نم‌نم باران، رنگی تازه به روزهای اردیبهشت افزود.

مدیرکل هواشناسی فارس سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: تا ساعت ۱۲:۳۰ ظهر امروز، بارش رگباری بهاری در هفت ایستگاه هواشناسی استان ثبت شده که بیشترین آن مربوط به ایستگاه سروستان با ۲.۷ میلی‌متر و پس از آن، شیراز با ۲.۱ میلی‌متر در جایگاه دوم قرار دارد.

بر پایه این گزارش، اداره‌کل هواشناسی فارس پیشتر در اطلاعیه‌ای سطح زرد (یکم اردیبهشت) نسبت به وقوع رگبارهای پراکنده بهاری هشدار داده بود.

همچنین در بولتن پیش‌بینی این اداره آمده است: از روز چهارشنبه تا جمعه (پنجم اردیبهشت‌ماه)، پدیده خاصی در استان مشاهده نخواهد شد و روند تدریجی افزایش دما تا پایان هفته ادامه می‌یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha