۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۴:۵۴
کد خبر: 85811075
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نخستین فراخوان بین المللی مسابقه تصویرسازی رضوی با هوش مصنوعی منتشر شد

مشهد- ایرنا- مدیر امور زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی گفت: فراخوان نخستین دوره مسابقه تصویرسازی رضوی با هوش مصنوعی در آستانه دهه کرامت منتشر شد و به مدت ۱۰ روز ادامه دارد.

حجت الاسلام سید محمد ذوالفقاری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: این رویداد هنری بین‌المللی با هدف ترویج و توسعه هنر نوین تصویرسازی مبتنی بر هوش مصنوعی در راستای تعمیق شناخت و ترویج فرهنگ و معارف رضوی و تکریم ایام فرخنده دهه کرامت، طراحی و اجرا می‌ شود.

وی ادامه داد: شخصیت و فضائل حضرت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، مفاهیم مرتبط با انفاق و نوع‌دوستی در سیره امام رضا(ع)، ارتباط با زائران و تکریم آنان در سیره رضوی و معماری و هنر اسلامی در حرم مطهر رضوی محورهای این مسابقه است.

مدیر امور زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی گفت: مهلت ارسال آثار تا دوازدهم اردیبهشت است و علاقه‌مندان آثار خود را به آدرس پستی ai-award@hudhudmedia.net ارسال کنند.

نهم اردیبهشت مصادف با اول ذیقعده، سالروز ولادت حضرت معصومه(س) است و تا جمعه ۱۹ اردیبهشت برابر با یازدهم ذیقعده همزمان با سالروز ولادت امام رضا(ع) در تقویم رسمی کشور به عنوان دهه کرامت نام‌گذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha