۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۳:۵۷
کد خبرنگار: 1309
کد خبر: 85810682
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهدای شاخص شهرستان دشتی در سال ۱۴۰۴ معرفی شدند

۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۳:۵۷
کد خبر: 85810682
شهدای شاخص شهرستان دشتی در سال ۱۴۰۴ معرفی شدند

بوشهر - ایرنا - شهدای شاخص حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان دشتی در سال ۱۴۰۴ روز سه شنبه در آیینی معرفی شدند.

به گزارش ایرنا، فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی در این آیین گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت مقام والای شهیدان، هر یک از حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان دشتی یک شهید را به عنوان شهید شاخص سال ۱۴۰۴ معرفی کردند.

سرهنگ پاسدار محمدرضا زارعی‌تبار افزود: بر این اساس، شهید مختار دهباشی به عنوان شهید شاخص حوزه الغدیر شهر خورموج، شهید حسین دریا برای حوزه کربلای شنبه، شهید غلامعلی بحرینی در حوزه والفجر درازی، شهید محمد توپال در حوزه نینوا بادوله، شهید غلامرضا دهقانی برای حوزه امام حسین (ع) زیارت ساحلی و شهید عبدالرسول اسماعیلی در حوزه ولیعصر (عج) شهر کاکی انتخاب و معرفی شدند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی با اشاره به جایگاه والای شهدا در جامعه اسلامی، بیان کرد: شهدا با ایثار جان خود، امنیت و آرامش امروز را برای کشور به ارمغان آوردند و همچنان الگویی الهام‌بخش برای نسل‌های آینده هستند.

وی ادامه داد: معرفی این شهدا به عنوان الگو، اقدامی ماندگار برای زنده نگه داشتن آرمان‌های شهیدان و تبیین مسیر روشن رستگاری برای جامعه است.

زارعی‌تبار گفت: در مرحله بعد، از میان این شهدای شاخص، یک نفر به عنوان شهید شاخص شهرستان دشتی به سپاه استان بوشهر معرفی خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha