به گزارش ایرنا، "علیرضا رحیمی " روز دوشنبه در حاشیه بازدید در روزبازار دست دست ساخت بلوار ماهان کرج افزود: قرار است هر منطقه شهری کرج از یک روزبازار برخوردار شود تا بتوان به شهروندان خدمات رفاهی لازم ارائه کرد.
وی ادامه داد: امسال اعتبار ویژه توسط مدیریت شهری کرج برای ساخت تعدادی روزیازار در مناطق مختلف شهر اختصاص یافته است .
رحیمی گفت: توجه به معیشت مردم در مدیریت شهری با احداث روز بازارها در سطح مناطق آغاز شده از جمله تکمیل و احداث هایپر در طبقه دوم بازار روز ماهان با وسعت حدود ۲ هزار متر مربع که در آینده نزدیک به بهرهبرداری می رسد.
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: عرضه مستقیم میوه و تره بار ومایحتاج عمومی توسط روزبازارهای شهرداری با قیمت مصوب هدفگذاری شده است .
اکنون کلانشهر کرج حدود ۱۳ روز بازار دارد.

کرج – ایرنا- رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی کلانشهر کرج اعلام کرد: طرح توسعه روزبازارها برای عرضه مستقیم کالا ، میوه و مایحتاج عمومی در برنامه کاری مدیریت شهری کرج قرار گرفت.
اخبار مرتبط
-
آغاز توزیع ۱۷۲ تن میوه نوروزی در شهرستان های البرز
کرج - ایرنا- مدیر تعاونی روستایی البرز از آغاز توزیع ۱۷۲ تن سیب و پرتقال با قیمت مصوب و تنظیم…
-
آغاز راه اندازی جایگاههای عرضه مستقیم میوه نوروزی در کرج
کرج – ایرنا- سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر کرج از جانمایی و آغاز راه اندازی ۲۳ جایگاه عرضه مستقیم…
-
استاندار : فرمانداران البرز وضعیت بازار را رصد کنند
کرج - ایرنا - استاندار البرز از فرمانداران این استان خواست تا به طور مستمر وضعیت بازار را…
نظر شما