سهم اعتبارات ملی در ساخت باغ موزه‌های دفاع مقدس کشور ۱۰ درصد است

مشهد-ایرنا-رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت گفت: اعتبارات ملی تنها ۱۰ درصد هزینه‌های ساخت باغ موزه های دفاع مقدس کشور را پوشش می‌دهند، از سایر ظرفیت ها در این زمینه باید استفاده شود.

به گزارش ایرنا ، سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر روز یکشنبه در نشست هیات‌ امنای موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی با اشاره به بهره‌گیری از مسوولیت اجتماعی و ظرفیت مولدسازی برای تکمیل طرح موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی افزود: از استان‌های سراسر کشور خواسته شده است تا با توجه به ظرفیت‌های داخلی، طرح های مجموعه استانی خود را به سرانجام برسانند.

وی با اشاره به اینکه ۳۷ موزه دفاع مقدس و مقاومت در کشور پیش‌بینی شده که تاکنون ۲۹ موزه احداث شده است، اظهار کرد: استان‌های خوزستان و کرمانشاه دارای بیشترین تعداد مجموعه فرهنگی دفاع مقدس است، از این رو برای اجرای پروژه محتوایی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان رضوی می‌توان از تجارب و پیشینه موفق سایر استان‌ها بهره گرفت.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت: استانداران به عنوان رییس هیات‌های ‌امنای موزه دفاع مقدس در استان ها برای پیشبرد امور مرتبط تاثیر گذار هستند، از این حیث اقدام شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد در واگذاری زمین برای ساخت موزه دفاع مقدس قابل قدردانی است.

وی با اشاره به نقش موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت در ترویج فرهنگ دفاع مقدس بیان کرد: موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت باید محل تعامل نسل جوان با پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت باشد، چراکه آشنایی و انس نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس تحول‌آفرین است.

کارگر افزود: موزه دفاع مقدس مشهد دارای ظرفیت تبدیل شدن به نقطه تلاقی پیشکسوتان و نسل جوان است و راه‌اندازی آمفی‌تئاتر، کتابخانه و مرکز اسناد در این موزه‌ها، جذابیت آن‌ها را برای جوانان افزایش خواهد داد.

وی اظهار کرد: شهر مشهد دارای ظرفیت های بی‌نظیری در جذب زائران و گردشگران دفاع مقدس است و نباید از سایر استان‌ها در این موضوع عقب بماند.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با ابراز خرسندی از پیشرفت عملیات عمرانی احداث موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی، گفت: در تجهیز و تکمیل موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت باید به محوطه‌سازی در جذب بیشتر مخاطب توجه ویژه‌ای شود تا این موزه‌ها به محلی برای حضور و دورهمی‌های خانوادگی مبدل شود.

سهم اعتبارات ملی در ساخت باغ موزه‌های دفاع مقدس کشور ۱۰ درصد است

استفاده از زمین‌های بدون استفاده در مشهد برای حوزه جانبازان

استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت باغ‌موزه دفاع مقدس مشهد به عنوان یک مرکز فرهنگی ملی و بین‌المللی، بیان کرد: تمامی اعضای هیات امنا مصمم هستند تا این طرح با سرعت بیشتری آماده بهره‌برداری شود و نهادهای مرتبط باید با استفاده از تمامی ظرفیت های خود در این خصوص تلاش کنند.

غلامحسین مظفری گفت: با توجه به جایگاه ویژه شهر مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی و میزبانی از میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی، طرح‌های فرهنگی در این شهر جنبه منطقه‌ای ندارند و دارای تاثیرگذاری ملی و بین‌المللی هستند، از مسوولان کشوری انتظار می‌رود تا با اختصاص ردیف بودجه مخصوص به توسعه خراسان رضوی نیز یاری رسانند.

وی ادامه داد: متاسفانه سهم استان خراسان رضوی از منابع ملی با توجه به حجم بسیار زائران و گردشگران مناسب نیست.

استاندار خراسان رضوی همچنین در خصوص وضعیت جانبازان نیز اظهار کرد: متاسفانه شاهد بی‌توجهی بسیاری به ایثارگران هستیم که دارای بیشترین نقش در دفاع مقدس بودند و اکنون با کمترین حمایت‌ها روبرو هستند.

مظفری با اشاره به اینکه با وجود دوری خراسان بزرگ از جبهه‌های غربی و جنوبی کشور، این منطقه دارای بیشترین تعداد جانباز و ایثارگر است، ادامه داد: در سایر استان‌های کشور با جمعیت جانبازان کمتر، از امکانات مطلوب تری در این زمینه برخوردار هستند.

مظفری گفت: این در حالی است که زمین‌های ارزشمندی در بهترین نقاط شهر مشهد بدون استفاده و از سال های گذشته رها شده‌اند و می توانند در این خصوص استفاده شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha