تکمیل زیرساخت‌های قضایی سیستان و بلوچستان در اولویت است

زاهدان - ایرنا - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تکمیل زیرساخت‌های حوزه قضایی از جمله ساختمان‌های تعزیرات حکومتی، زندان‌ها و تأمین تجهیزات مرتبط از اولویت‌های مهم مدیریت استان است و در این راستا هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و قضایی با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، منصور بیجار روز شنبه در نشست مشترک با رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان و مدیران دستگاه‌های قضایی که در سالن وحدت استانداری برگزار شد، با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های قضایی استان افزود: تأمین تجهیزات و تکمیل پروژه‌های ساختمانی از جمله تعزیرات حکومتی و زندان‌ها در اولویت کاری قرار دارد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه نیروی انسانی اظهار کرد: مجوز جذب ۶۰۰ نیروی استانی اخذ شده که با تأکید بر اصل بومی‌گزینی، ماندگاری و اثربخشی نیروها در سطح سیستان و بلوچستان تقویت خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: پیگیری برای تخصیص اعتبارات لازم به‌منظور جبران کمبودها به‌ویژه در حوزه پزشکی قانونی در حال انجام است.

شفاف‌سازی اقدامات قضایی و ارتقای رتبه سازمان زندان‌ها

وی با بیان اینکه تعامل دستگاه‌های اجرایی و قضایی می‌تواند روند خدمت‌رسانی را تسهیل کند، عنوان کرد: برای جابجایی زندان زاهدان، زمین مناسبی با در نظر گرفتن ملاحظات پدافندی پیشنهاد شده که در مرحله بررسی و اقدام قرار دارد.

بیجار با تأکید بر اطلاع‌رسانی شفاف درباره اقدامات صورت‌گرفته در حوزه قضا، نظیر صدور اسناد مالکیت، از ارتقای جایگاه سازمان زندان‌های سیستان و بلوچستان در سطح ملی خبر داد و گفت: این سازمان موفق شده در شاخص‌های ۱۸ گانه، رتبه دوم کشور را کسب کند که نشان‌دهنده تلاش‌های گسترده صورت‌گرفته در این حوزه است.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به اهمیت تعامل بین بخشی گفت: هم‌افزایی میان قوه قضاییه و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه‌ساز تسریع در حل مشکلات و بهبود ارائه خدمات به شهروندان باشد.

حجت الاسلام علی موحدی راد افزود: دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان آمادگی کامل دارد تا با همکاری مدیریت اجرایی، پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای را در مسیر خدمت به مردم استان پیش ببرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha