به گزارش روز شنبه ایرنا از تاس، «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان ضمن اشاره به برگزاری همه پرسی ملی در ارتباط با پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا در این کشور، تصریح کرد که الحاق اوکراین به این اتحادیه به تداوم درگیری نظامی این کشور که در حال حاضر وضعیت مرزی و حاکمیتی مشخصی ندارد، دامن می زند.
وی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «الحاق عجولانه اوکراین به اتحادیه اروپا؟ این طرح بروکسل است، نه طرح ما. آن ها می خواهند کشوری را به عضویت بپذیرند که مرزهای مشخص، اقتصاد کارآمد و حاکمیت روشنی ندارد.»
اوربان تاکید کرد که دولت مجارستان آشکارا با پذیرش عجولانه اوکراین در اتحادیه اروپا مخالف و معتقد است که این امر امنیت کل این اتحادیه را تضعیف و اقتصاد آن را نابود می کند.
گزارش ها حاکی از آن است که در همه پرسی که از ۱۴ آوریل تا پایان ماه مه میلادی (۲۵ فروردین تا ۱۰ خرداد) برگزار می شود، از شهروندان مجارستانی درخواست شده است که موافقت یا عدم موافقت خود در ارتباط با پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بیتوجهی غرب نسبت به نگرانیهای امنیتی مسکو و گسترش نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد.
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بارها شرطهای خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به ائتلاف نظامی ناتو، لغو تمام تحریم های غرب علیه مسکو و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.
نظر شما