۳۰ فروردین ۱۴۰۴، ۱۰:۵۹
کد خبر: 85807518
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

۱۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان مرکزی

۳۰ فروردین ۱۴۰۴، ۱۰:۵۹
کد خبر: 85807518
۱۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان مرکزی

اراک - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: هیات سرمایه‌گذاری ایران با سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی یک شرکت صنعتی از کشورهای شرق آسیا به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار برای تولید وسایل نقلیه سبک در شهرستان ساوه موافقت کرد.

سعید ملااسماعیلی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: سرمایه‌گذاری مذکور بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری خارجی استان مرکزی در پنج سال گذشته است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون این مجوز سرمایه‌گذاری خارجی به امضای سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی به سرمایه‌گذار و استان ابلاغ شده است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی عنوان کرد: سرمایه‌گذاری مذکور هم‌اکنون از طریق انتقال دانش فنی و ماشین‌آلات و قطعات از کشور مبدا به استان در حال اجرا است.

ملا اسماعیلی، چشم‌انداز مشارکت‌های سرمایه‌گذاری خارجی با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آسیایی و کشورهای مسلمان همسایه را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: مشوق‌ها و حمایت‌های قوانین کشور در کنار مزیت‌های ذاتی استان، تلاش دستگاه‌های متولی حاکمیتی و اجرایی و همت بالای صنعتگران و تولیدکنندگان استان باعث شده تولید در این استان همواره پرتوان انجام شود.

اصالت تاریخی، وسعت منابع مادی، انسانی و توانمندی‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری به خصوص در بخش صنعت، موجب شده است استان مرکزی از ابتدای فرآیند جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور (از زمان تصویب قانون جلب و حمایت سرمایه‌های خارجی تاکنون) همواره یکی از مقاصد سرمایه‌گذاران خارجی باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha