اعلام معیارهای تعیین مساحت غرفه ناشران آموزشی در نمایشگاه کتاب تهران

تهران- ایرنا- مدیر بخش آموزشی سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران درباره معیارهای تعیین مساحت غرفه گفت: برای محاسبه مساحت غرفه ناشران معیارهایی مانند تعداد عنوان، سال انتشار، نوبت انتشار، تعداد صفحه و قطع کتاب را در فرمول محاسبه می‌کنیم.

امین آصفی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب ایرنا، درباره چگونگی تخصیص مساحت و چینش غرفه‌های ناشران آموزشی در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، افزود: در این دوره غرفه‌های ناشران آموزشی در وسعت ۹ تا ۳۰۰ متری در نظر گرفته شده است و در دو سالن غربی و شرقی محراب یعنی ضلع جنوبی حیاط مصلی امام خمینی(ره) خواهند بود.

وی ادامه داد:حدود پنج هزار متر درخواست غرفه داشتیم اما فضای سه هزار متری در اختیار ناشران آموزشی قرار گرفت و امیدواریم بتوانیم بهترین شرایط را رقم بزنیم.

آصفی درباره مصوبات کارگروه نمایشگاه و هیات مدیره انجمن ناشران آموزشی برای تخصیص غرفه، اظهار کرد: هر ساله به چند روش این اقدام انجام می‌گیرد. به ناشرانی که در طول سال تعداد عناوین بالا منتشر کردند، مساحت غرفه بیشتری تخصیص داده می‌شود. در این دوره چهار ناشر پرکار در قرعه‌کشی انتخاب شدند و ابتدا و انتهای دو سالن قرار گرفتند؛ در هر سالن سه ردیف غرفه وجود دارد.

امین آصفی، مدیر بخش آموزشی سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

ثبت‌نام ۷۰ ناشر آموزشی در سی‌و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی با اشاره به اینکه ناشران بر اساس حروف الفبا از ابتدای سالن غربی تا انتهای سالن شرقی چیده می‌شوند، افزود: تعدادی از ناشران هم با توجه به اینکه مساحت غرفه بالایی دارند از ناشران پرکار (کمتر از چهار ناشر منتخب) هستند به شکل الفبایی و برای بهتر قرار گرفتن در محل سالن‌ها و امکان ایجاد چرخش مخاطبان بر اساس مصوبات هیات مدیران جای‌گذاری می‌شوند به شکلی که چرخش جمعیت در سالن‌ها به شکل متناسب باشد و موجب نشود یک سالن شلوغ و سالن دیگر خلوت باشد و وزن تراکمی ناشران و حضور مخاطبان در هر دو سالن متناسب باشد.

به گفته آصفی، در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حدود ۷۰ ناشر ثبت‌نام کرده‌اند، از این تعداد ۶ ناشر شهرستانی، سه ناشر غیرخصوصی و دولتی، چهار ناشر اعطای نمایندگی کرده‌اند، ۱۲ ناشر همزمان در سایر بخش‌ها نیز شرکت دارند.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره در بخش ناشران آموزشی ناشر خارجی حضور ندارند همچنین هیچ یک از ناشران در دوره قبل مرتکب تخلف نشدند. تعدادی ناشر با انجمن ناشران آموزشی مکاتبه داشته و درخواست غرفه دارند که در صورت وجود فضای مساعدت خواهد شد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha