به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اصفهان روز سهشنبه به نقل از منصور شیشهفروش افزود: بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب این کلانشهر، قدمت بیش از ۵۰ ساله دارد که باید برای بازسازی و ترمیم آن اقدام کرد.
وی که در جریان بازید از بازسازی و اصلاح خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر اصفهان سخن میگفت، خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون حدود ۲۰ کیلومتر از شبکه فرسوده فاضلاب شهر با بیش از دو هزار میلیارد ریال اعتبار تامین شده از سوی مدیریت بحران استان در دستور بازسازی قرار گرفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: امسال و سال آینده نیز برنامهریزی به منظور اصلاح ۶ کیلومتر دیگر از شبکه فرسوده فاضلاب در محدوده منطقه پنج شهر اصفهان صورت گرفته است که از سازمان برنامه و بودجه کشور میخواهیم تا اعتبار لازم برای این کار را در اسرع وقت تامین کند.
شیشهفروش در باره خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملکشهر اصفهان نیز اظهار داشت: روز گذشته پس از ایجاد حفرهای به عمق ۶ متر که به علت ورود آب باران به حوضچه فیبرنوری شهرداری و تخریب و سقوط آن بر روی سقف لوله فاضلاب رخ داد، گروههای مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب، شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی به محل اعزام شدند.
وی گفت: پس از گودبرداری و خارج ساختن حوضچه مخابراتی، عملیات بازسازی این خط در عمق ۹ متری زمین در دستور کار آبفا استان قرار گرفت.
شیشهفروش خاطرنشان کرد: این خط لوله بتونی ۴۵ سال قدمت دارد که پنج متر از آن اصلاح و بازسازی شد و پس از عملیات استحکامبخشی و پُرسازی، با تایید پلیس راهور، عبور و مرور در این خیابان به روال عادی بازمیگردد.
مهدی فتحیان مدیر آبفای منطقه پنج شهر اصفهان نیز با بیان این که در محدوده این منطقه بیش از ۱۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب فرسوده با قطرهای ۶۰۰، ۸۰۰ و یک هزار و ۴۰۰ میلیمتر نیازمند بازسازی است، افزود: پیشبینی میشود حدود سه کیلومتر از این شبکه در سالجاری بازسازی و بقیه آن در سالهای آینده اصلاح شود.
به گزارش ایرنا، شهرداری اصفهان، روز گذشته از ریزش شبکه فرسوده فاضلاب در خیابان بهارستان شرقی منطقه هشت این شهر خبر داد و گفت: این ریزش به ایجاد حفرهای به عمق ۶ متر در باند کُندرو این خیابان منجر شد.
با توجه به فرسودگی خطوط لوله انتقال فاضلاب شهر اصفهان با قدمت ۵۰ سال و تاثیر آن بر فرونشست زمین، سال گذشته عملیات تعویض ۱۹۳ کیلومتر از خطوط اولویتدار شهر اصفهان انجام شد و ۲۰ کیلومتر از شبکههای فرسوده خیابانهای، کاوه، شهید چمران، هفتون، قائمیه و آبشار در برنامه بازسازی قرار گرفت.
بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکههای انتقال فاضلاب شهر اصفهان بدلیل نیم قرن قدمت نیاز به اصلاح دارد که ۴۴ کیلومتر از آن بر اثر قرار گرفتن در مناطق آسیب پذیر در اولویت اجراست و نیاز به اعتبارات ملی دارد که باید توسط وزارت نیرو، شرکت مهندسی آب و فاضلاب و سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شود.
اخیرا با تصویب هیات وزیران و از محل اعتبارات مدیریت بحران، ۲ هزار میلیارد ریال برای بازسازی و ایمنسازی شبکههای فاصلاب شهر اصفهان اختصاص یافت که مراحل اخذ اعتبار توسط شرکت آب و فاضلاب در حال پیگیری است.
به اعتقاد کارشناسان، تسریع در اجرای طرح بازسازی شبکهها با توجه به شرایط کم آبی و فرونشست زمین در اصفهان بسیار حایز اهمیت است.
کلانشهر اصفهان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت و ۱۵ منطقه شهرداری دارد.
نظر شما