به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، چراغعلی گروسی در جلسهای با انجمن زیستمحیطی سراب آناهیتا در سرسرای فرمانداری کنگاور با اشاره به وضعیت بحرانی آب در این شهرستان، گفت: در بهترین شرایط، ۴۰ درصد کسری آب شرب داریم و مجوز ۲ چاه آب برای حفر داریم که اتصال این ۲ چاه به مدار تنها بخشی از این مشکل را حل میکند که می طلبد شهروندان همچنان صرفه جویی را مدنظر داشته باشند.
وی افزود: اگر سد آناهیتا به سرانجام برسد، میتواند پنج میلیون متر مکعب آب شرب را تأمین کند که معادل ۱۵۰ لیتر بر ثانیه است.
سرپرست فرمانداری کنگاور همچنین به نیاز پنج هزار میلیارد ریالی برای تکمیل بخش آب شرب سد آناهیتا اشاره کرد.
گروسی با بیان اینکه کنگاور کلکسیونی از مسایل حل نشده است، بر لزوم افزایش حساسیت نسبت به موضوعات زیستمحیطی تأکید کرد و گفت: باید تمام توان خود را برای آگاهسازی افکار عمومی برای حفاظت از آب، هوا و خاک بگذاریم.
سرپرست فرمانداری کنگاور همچنین بر اهمیت آگاهسازی مردم و حساسیت نسبت به موضوعات زیستمحیطی تأکید کرد.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی، تحول قالب ذهنی افراد ضروری است و بدون تغییر این قالبها، پیشرفت امکانپذیر نخواهد بود.
رییس و اعضای انجمن زیست محیطی نسیم سراب آناهیتا که تنها انجمن زیست محیطی شرق استان کرمانشاه است به ارایه گزارش یک ساله خود پرداختند و مهمترین مشکلات حوزه زیست محیطی کنگاور را با فرماندار این شهرستان در میان گذاشتند.
رییس امور آبفا شهرستان کنگاور نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تشریح کمبودها و منابع آبی این شهرستان، گفت: ۱۳ چاه آب وجود دارد که متأسفانه سه چاه از این تعداد به دلیل ریزش از مدار خارج شده است. با این حال، مجوز حفر مجدد ۲ حلقه چاه در منطقه علیآباد دریافت شده و عملیات حفاری در حال انجام است.
فرزاد امیری افزود: در حال حاضر، ۱۰ چاه فعال در این شهرستان حدود ۲۵۰ لیتر آب در ثانیه تولید میکنند، اما با توجه به نیازهای آبی موجود، با کمبود ۱۱۰ لیتر آب در ثانیه مواجه هستیم.
وی اظهار کرد: به طور کلی، در روز حدود ۲۰ هزار مترمکعب آب در کنگاور تولید میشود که این میزان در ماه به ۶۰۰ هزار متر مکعب و در سال به هفت میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب میرسد.
شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر ۸۵ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.
نظر شما