کواچ: شاید مقابل بارسا معجزه شد!/ لواندوفسکی نیاز به تعریف ندارد

تهران- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال دورتموند در آستانه دیدار برگشت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا گفت: به معجزه در فوتبال اعتقاد دارم؛ دنیا را چه دیدید شاید این اتفاق خوشایند در این بازی رخ داد!

به گزارش شامگاه دوشنبه ایرنا، نیکو کواچ در نشست خبری پیش از بازی برگشت فرداشب برابر بارسلون در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، اظهار کرد: در بازی رفت خوب نبودیم و شکست سنگینی را مقابل حریف سرشناس خود متحمل شدیم اما باید قبول کنیم برای ما چیزی به نام ناامیدی وجود ندارد.

وی افزود: من به معجزه در فوتبال اعتقاد دارم. دنیا را چه دیدید شاید این اتفاق خوشایند در بازی ما با بارسلون رخ دهد. ما فردا در خانه می‌خواهیم چهره‌ای متفاوت نشان دهیم و بازی را ببریم.

سرمربی دورتموند اضافه کرد: فردا از دقیقه اول حمله را در دستور کار قرار خواهیم داد و هدفمان این است که هواداران را با خود همراه کنیم. اگر خوب بازی کنیم و گل بزنیم این اتفاق میفتد. اگر ابتدای بازی گلی بزنیم، به ما و تماشاگران انرژی می‌دهد، اما حملات ما باید کنترل‌شده باشد.

وی با تمجید از ستاره لهستانی بارسا اظهار کرد: نیازی نیست از لواندوفسکی تعریف کنیم، چون او یک حرفه‌ای بی‌نظیر است. لوا ۲ گل به ما زد و باید به احترامش کلاه از سر برداشت.

سرمربی تیم فوتبال دورتموند گفت: پِدری(ستاره اسپانیایی) موتور تیم بارسلون است و نقش مهمی در این تیم دارد اما سه یا چهار بازیکن دیگر هم در خط هافبک هستند که ریتم بازی را تعیین می‌کنند.

دورتموند که در بازی رفت با نتیجه سنگین چهار بر صفر شکست خورد، کار سختی برای صعود به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیش رو دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha