ستاره رئال در سودای تیم‌داری در بازنشستگی؛ موردیچ مالک سوانسی‌سیتی می‌شود + عکس

تهران- ایرنا- ستاره کهنه‌کار کروات تیم فوتبال رئال مادرید، برای دوران بازنشستگی به دنبال خرید سهام یک باشگاهی انگلیسی است.

به گزارش شامگاه دوشنبه ایرنا، لوکا مودریچ، ستاره ۳۹ ساله رئال مادرید قصد خداحافظی از فوتبال را ندارد و همچنان به دنبال تمدید یک ساله قراردادش با رئال و بازی در جام جهانی ۲۰۲۶ با پیراهن کرواسی است.

با این حال در شرایطی شایعاتی درباره جدایی مودریچ از رئال در پایان فصل به گوش می‎‌رسد که امروز فابریتزیو رومانو، خبرنگار ایتالیایی خبر داد که این ستاره کروات به دنبال خرید یک باشگاه انگلیسی است.

به گفته رومانو، مودریچ از همین الان به دنبال برنامه‌ریزی برای دوران بازنشستگی است و قرار است مالک سوانسی سیتی شود.

ستاره رئال در سودای تیم‌داری در بازنشستگی؛ موردیچ مالک سوانسی‌سیتی می‌شود + عکس

مودریچ قصد دارد تا سهام باشگاه ولزی سوانسی سیتی را خریداری کند. سوانسی در حال حاضر در میانه جدول چمپیونشیپ، سطح دوم فوتبال انگلیس، قرار دارد. این هفتمین فصل متوالی است که سوانسی در این لیگ حضور دارد.

آخرین دوره حضور سوانسی در لیگ برتر به مدت هفت فصل بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ بود. در آن دوره، آنها در سال ۲۰۱۳ با سرمربیگری لادروپ جام اتحادیه را به دست آوردند و فصل بعد در لیگ اروپا بازی کردند و یک سال بعد (۱۵-۲۰۱۴) در لیگ برتر هشتم شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha