فیلم| مراحل پخت نانِ بلوط یا «کَلگ» در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج - ایرنا - نانِ بلوط یا «کَلگ» از گذشته‌های دور به عنوان یک ماده غذایی و دارویی در میان مردم زاگرس‌نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود؛ تهیه این نان خوشمزه مراحل سخت و مختلف دارد.

از میوه بلوط نان محلی بلوط (کلگ) تهیه کرده و با انواع غذاها بویژه آبگوشت،کله پاچه، ماست و دوغ صرف می شود و همچنین پوسته درونی بلوط (جفت) که جنبه دارویی دارد از این پوسته در صنایع رنگرزی نیز استفاده می شود.

بیشتر بخوانید:

چگونه بلوط با زندگی مردم زاگرس آمیخته شده است؟

نانِ بلوط

بَلی چینون +فیلم

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha