از میوه بلوط نان محلی بلوط (کلگ) تهیه کرده و با انواع غذاها بویژه آبگوشت،کله پاچه، ماست و دوغ صرف می شود و همچنین پوسته درونی بلوط (جفت) که جنبه دارویی دارد از این پوسته در صنایع رنگرزی نیز استفاده می شود.
بیشتر بخوانید:
یاسوج - ایرنا - نانِ بلوط یا «کَلگ» از گذشتههای دور به عنوان یک ماده غذایی و دارویی در میان مردم زاگرسنشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته میشود؛ تهیه این نان خوشمزه مراحل سخت و مختلف دارد.
از میوه بلوط نان محلی بلوط (کلگ) تهیه کرده و با انواع غذاها بویژه آبگوشت،کله پاچه، ماست و دوغ صرف می شود و همچنین پوسته درونی بلوط (جفت) که جنبه دارویی دارد از این پوسته در صنایع رنگرزی نیز استفاده می شود.
بیشتر بخوانید:
ساری - ایرنا - یکی از فعالیتهای خانگی که در این روزهای خانهنشینی کرونایی میتوان انجام داد…
یاسوج - ایرنا - سه هفته تا پایان آخرین ماه از فصل زمستان باقی مانده و اینجا در روستای "اَلگن"…
نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی…
نظر شما