به گزارش ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین اسدالله جعفری روز دوشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در دادگستری اصفهان تصریح کرد: این امر یکی از زمینههای ارتکاب جرائمی است که به تولید پروندههای کثیرالشاکی و یکی از موانع اجرای سیاست جذب سرمایههای عمومی در راه تولید محسوب میشود.
وی افزود: لازم است اقدامات سلبی برای پیشگیری از اینگونه جرائم در دستور کار مسوولان قرار گیرد.
جعفری با تاکید بر انجام اقدامات ایجابی و سلبی برای فراهم کردن بستر مناسب مشارکتهای مردمی در زمینه سرمایهگذاری گفت: یکی از مهمترین راهکارهایی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب برای رونق تولید، جلب اعتماد عمومی در زمینه سرمایهگذاری است که این مهم نیز مشارکت حداکثری مردم را میطلبد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم برنامهریزی برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در تحقق شعار سال گفت: دستگاههای اجرایی استان برای تحقق شعار سال برنامههای متنوعی را در سطح کلان کشوری در دستور کار دارند که احصاء بُرش استانی آنها با در نظر گرفتن ظرفیتهای منطقه ضروریست و باید در کارگروههای طبقهبندی شده، بررسی شود.
حجتالاسلام جعفری یادآور شد: استان اصفهان بعنوان قطب صنعت، تولید و اشتغال و سرمایهگذاری کشور نیازمند توجه ویژه است و دستگاه قضایی با عزم جدی آماده هرگونه حمایت همه جانبه و همراهی با دولت و استاندار در اجرای طرحها و فعالیت واحدهای تولیدی و عملیاتی کردن سیاستهای لازم بمنظور تحقق شعار سال است.
به گزارش ایرنا، در پایان این جلسه مقرر شد تا کارگروه ویژهای برای پیگیری امور در این باره تشکیل و برنامهریزیهای انجام شده بصورت مستمر در طول سالجاری در قالب این کارگروه پیگیری شود.
استاندار اصفهان پیش از این از بسترسازی برای جذب یک هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف استان در یک بازه زمانی چهار ساله خبر داده بود.
اصفهان بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال دارد.
این استان با حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور به شمار میآید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، سال جدید را سال «سرمایهگذاری برای تولید» نام نهادند.
نظر شما