لزوم تعامل دستگاه‌های اجرایی و پلیس برای تحقق اهداف مشترک حوزه حمل‌ونقل
لزوم تعامل با پلیس راهور برای تحقق اهداف مشترک حوزه حمل‌ونقل

تهران بزرگ - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس راهور، بر لزوم تعامل مستمر میان دستگاه‌های اجرایی و پلیس راهور برای تحقق اهداف مشترک در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهری تاکید کرد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از استانداری تهران، سیدکمال‌الدین میرجعفریان در راستای هماهنگی‌های بین بخشی و ارتقای مدیریت ترافیکی در سطح استان به همراه حامد یزدی‌مهر مدیرکل مدیریت بحران با حضور در ستاد فرماندهی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.

میرجعفریان در این بازدید، مسایل مرتبط با مدیریت ترافیک، ایمنی معابر، پروژه‌های عمرانی در حال اجرا و طرح‌های در دست اقدام جهت بهبود وضعیت تردد شهری را مورد بررسی قرار داد.

لزوم تعامل دستگاه‌های اجرایی و پلیس برای تحقق اهداف مشترک حوزه حمل‌ونقل

همچنین در حاشیه این بازدید جلسه‌ای با حضور فرمانده راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برگزار و مسابلی همچون راهکارهای مشترک برای کاهش گره‌های ترافیکی، بهینه‌سازی تقاطع‌ها و تسهیل در عبور و مرور شهروندان، مطرح و مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

این بازدید در راستای تقویت همکاری‌ها و افزایش بهره‌وری در اجرای طرح‌های مشترک عمرانی و ترافیکی و ارتقای سیستم پایش تصویری انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha