ایجاد اشتغال در سایه تولید مهارت، محور فعالیت دانشگاه علمی‌کاربردی است

تهران- ایرنا- سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ایجاد اشتغال در سایه تولید مهارت، مهمترین محور فعالیت این دانشگاه در سال جدید است و با انجام آن به استقبال تحقق سیاست‌های اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب حرکت خواهیم کرد. 

به گزارش روز سه‌شنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمد علی‌اکبری در دیدار نوروزی با کارکنان سازمان مرکزی این دانشگاه اظهار داشت: به کمک صادقانه همه شما برای پیشبرد اهداف دانشگاه نیاز دارم، چرا که معتقدم می توانید کاری انجام دهید که همه دانشگاه احساس توفیق کند.

وی با بیان اینکه آرامش، انسجام و خدمت سه کلیدواژه برای انجام فعالیت ها است، گفت: نیروی انسانی، سرمایه اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی است و امروز در اولین روز کاری سال جدید، به احترام نیروی انسانی گرد آمده‌ایم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید براینکه با تک تک روسای سابق دانشگاه علمی کاربردی در ارتباط هستم، بیان کرد: با روسای دانشگاه هایی که پیشینه علمی کاربردی دارند هم تیم سازی می کنیم.

علی‌اکبری با اشاره به اینکه رئیس چند دانشگاه مراکز استان ها، پیشینه علمی کاربردی دارند و در تلاش هستیم با همکاری آنها، دانشگاه جامع علمی کاربردی در سپهر آموزش عالی، همیشه بالا باشد و بدرخشد، یادآورشد: دایره مشاوران به وسعت همکاران در کل پهنه ایران است و به طور طبیعی من در حوزه تخصصی سراغ نیروهای مرجع همان حوزه می روم.

وی بیان کرد: طی ۱۰۰ روز گذشته که فعالیت خود را آغاز کردم، توفیقات خوبی داشتیم اما متوجه ضعف ها و کاستی هایی هم شده ام از این رو باید به سرعت عمل و دقت در کنار صداقت و شفافیت، اعتماد به تصمیمات در دانشگاه را بیشتر کنیم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این مدت، تدوین سیاست های محوری در دانشگاه در دستور کار بود که نهایی و ابلاغ شد، این محورها با همفکری کارکنان شایسته، مدیران دانشگاه و صاحب نظران خارج از دانشگاه، تدوین شده است و به عنوان نقشه راه پیش روی ما قرار دارد.

علی‌اکبری افزود: بدون تردید، ملاک دلبستگی و کمک به دانشگاه، پیش بردن سیاست‌هایی است که میثاق مشترک خدمت در مجموعه دانشگاه است و با اجرای این سیاست های محوری، امسال، سال تحول در دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهد بود.

وی اظهار داشت: امسال از طرف مقام معظم رهبری، سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است، براساس فرمایش ایشان، تولید محدود به محور خاصی نیست و تولید به صورت عام اعلام شده است، جامعه علمی در هر دو بخش توزیع و تولید علم فعال است، بخش تولید علم به طور قطع به عنوان یکی از محورهای مورد توجه دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جدید خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha