امیر عمیدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۵ هزار و ۴۹۷ متقاضی وام ودیعه مسکن در شهرستانهای شاهرود و میامی طی سال ۱۴۰۳ در سامانه ثبت نام کردهاند.
وی با اشاره به پرداخت سه هزار و ۴۱ فقره وام به متقاضیان طی این بازه زمانی، ابراز کرد: مبلغ این وام سال گذشته ۸۰۰ میلیون ریال بود که امسال به یک میلیارد ریال افزایش یافت.
عمیدی با اشاره به اینکه ۲۲ هزار و ۴۵۶ متقاضی در صف انتظار دریافت وام هستند، گفت: معرفی به بانک عامل، تایید و پرداخت وام به این متقاضیان در دستور کار قرار دارد.
ضرورت کدرهگیری برای دریافت وام ودیعه مسکن
مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان تصریح کرد: مستاجران برای دریافت وام ودیعه مسکن باید قولنامه رسمی با کد رهگیری داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به دسترسی مشاوران املاک به سامانه «ایراناملاک» مستاجران میتوانند با ارائه مدارک لازم از این طریق ثبت نام کنند.
شهرستان شاهرود با بیش از ۲۰۰ هزار نفر و میامی با حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارند.
نظر شما