هشدار سطح نارنجی برای سواحل غرب هرمزگان؛ فعالیت‌های دریایی محدود شود

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی دریایی، گفت: تردد شناورهای سبک، صیادی و مسافری باید تا روز چهارشنبه هفته جاری، در سواحل غربی استان محدود شود.

به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهرداد حسن‌زاده روز سه‌شنبه با اعلام این خبر افزود: طبق اعلام اداره‌کل هواشناسی، وزش باد شدید در شمال غربی و مواج شدن دریا تا ارتفاع ۱۸۰ سانتی‌متر، در محدوده جزایر غربی این استان شامل، کیش، لاوان و همچنین تنگه هرمز پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: با شروع این شرایط جوی از ظهر سه‌شنبه ۱۹ فروردین‌ماه و ادامه آن تا صبح چهارشنبه ۲۰ فروردین‌ماه، این سامانه منجر به اختلال در تردد شناورها، آسیب به تورهای صیادی و قفس‌های پرورش ماهی و همچنین اختلال در فعالیت‌های تفریحی و مسافری در مناطق غربی استان خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اظهار کرد: همه شناورهای سبک، صیادی و مسافری به‌ویژه در بنادر غرب استان، جزایر کیش و لاوان و نیز مناطق ساحلی خلیج‌فارس موظفند ضمن رعایت هشدارهای ایمنی، از هرگونه تردد غیرضروری خودداری کرده و اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: لازم است همه دستگاه‌های مرتبط از جمله بنادر و دریانوردی، شیلات، فرمانداری‌های مناطق غربی، دهیاری‌های ساحلی و مراکز امدادی با آماده‌باش کامل در این بازه زمانی، نسبت به کاهش خسارات احتمالی اقدام کنند.

وی تأکید کرد: خروج شناورها از مبادی غیرمجاز ممنوع بوده و تمهیدات لازم برای ایمنی تردد در بنادر مسافری به‌ویژه بندر آفتاب، بندر چارک و اسکله‌های گردشگری اتخاذ شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha